Какво отличен метаболизъм повишаване на ползите от добавки?

Като добавка за стимулиране е необходима загуба на метаболизма и теглото. Трябва да получите метаболизъм повишаване ползи добавка.

С хиляди (може би десетки хиляди) на добавки на пазара, как се очаква да каже на ефективни стимулатори метаболизма от неефективни такива? Науката няма много работа за теб волана в правилната посока. Някои клинично доказани стимулатори метаболизма включват кофеин, зелен чай, капсаицин, цинк и селен. Бустер метаболизъм мнения също играят важна роля.

Кофеинът и зелен чай

Висока консумация на кофеин е свързана с повишаване на вашия метаболизъм, според информация от Маастрихт университет в Холандия и съобщава в брой на списание Затлъстяването вестник на юли 2005 година. В проучването, 76 хора с наднормено тегло, които наскоро са завършили четири седмици програма за отслабване взеха зелен чай-кофеин добавка в продължение на три месеца, като част от следващата програма за поддържане на теглото. Някои от тези предмети са били обичайни потребители кофеин. Изследователите заключават, добавката увеличи метаболизма на ниски потребители кофеин, които имам по-добри резултати за отслабване по време на фазата на поддържане на теглото.

Хлорогенова киселина повишава метаболизма на мазнините

Някои метаболизъм-увеличаване добавки съдържат екстракт от зелен кафе на зърна, която се състои от активна съставка, хлорогенова киселина. Хлорогенова киселина предимно повишава метаболизма на мазнините. В лабораторни изследвания, хлорогенова киселина задейства мастните клетки да се съборят и да освободи мастни киселини, съобщи за фототерапия Research през юни 2014 г. Макар да се приема като мазнини горелка, които могат да подкрепят умерена загуба на тегло, са необходими повече изследвания, за да се провери неговата ефективност.

Thermolite капсули водят и ползи

Тази революционна добавка е специално разработен във Великобритания, за да се даде на тези, които го вземе мощен метаболизъм-тласък. Тези с по-бързи метаболизъм са склонни да отслабнете по-бързо и я държи на разстояние. прото-цв Thermolite работи за подобряване на способността на тялото да се съборят естествено мазнините в храната, която ядем в топлина или енергия. С това, той може да се запази апетита си в залива и повторно зареждане енергията си нива, така че да се чувстват мотивирани да упражняват и да се върнат във форма.

Ако се дошло до гуша от чувство муден и тежък, Proto-Col Thermolite капсули може да бъде това, което се търси. Като Thermolite, можете да се възползвате от следните.

Тази добавка насърчава термогенеза, които могат да ви помогнат да изгаря мазнините и увеличаване на енергия, така че имате устройството да бъде по-активен. Това може да потискат апетита, така че апетита си не рушат вашата диета. След това, тя също така ще предостави на витамини и минерали в тялото си.

Залози за купуване

Въз основа на горните мнения, ние твърдим, че най-добрият метаболизъм повишаване на добавката, която работи е добил Col Thermolite. Това Thermolite е препоръчително да използвате с одобрение от FDA. Освен това са включени като естествен подтискащото за загуба на тегло. Разбира се, можете да си купите оригиналната Proto-Col Thermolite на официалния сайт. Уебсайтът е достъпен за посещение чрез връзките, предоставени тук. 

Thermo Lite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>