Какво е най-доброто избелване на зъбите за пушачите?

Никотинът е една от причините зъбите да променят цвета си с течение на времето. Добрата новина, има избелване на зъбите за пушачите, които можете да използвате, за да направите зъбите си отново по-бели. Пушенето очевидно обезцветява зъбите – виждаме го отново и отново. Научно е показано, че пушачите са изложени на много по-висок риск от обезцветяване на зъбите от тези, които не пушат. Използването на тютюн води до жълти петна по зъбите ви, защото никотинът и катранът в тютюневите изделия буквално попада в зъбите ви. Попада в малките отвори на вашия емайл. Така че, ако искате да предпазите зъбите си от оцветяване при редовно пушене, можете да използвате избелването на зъбите за пушачи.

Защо зъбите са жълти от тютюнопушенето?

Вашите зъби имат пори, точно както кожата ви. Никотинът и катранът в тютюна лесно се абсорбират в тези пори, причинявайки жълто или кафяво обезцветяване. Въпреки че самият никотин е безцветен, когато се комбинира с кислород, той става жълт. Това означава, че дори електронните цигари с никотинов инфузиран “ejuice” могат да оцветят зъбите ви. Често пушачите ще имат определени зъби, които стават по-тъмни от другите поради техния метод на вдишване. Най-големият начин да намалите бъдещите петна от тютюн е да не пушите никога повече … но със сигурност всички вече ви казват това! Ако тютюневите изделия ще останат основен в ежедневните ви навици, трябва да предприемете няколко стъпки, за да намалите драстично обезцветяването на зъбите:

  • Четка, конци и редовно изплакнете.
  • Вземете почистващите зъболекари на две години.
  • Използвайте специално избелване на зъбите за пушачите.

Избелване на зъби за пушачи

Всеки иска приятна усмивка с ярки, бели зъби. Много неща могат да оцветят зъбите, но ако пушите, поддържането на зъбите без петна е още по-голямо предизвикателство. Петната от тютюн обикновено отиват по-дълбоко в зъбите, отколкото повърхностните петна на непушачите. Усилията за избелване на зъбите за пушачите трябва да започнат с добра цялостна стоматологична грижа. Редовният режим на хигиена на устната кухина, който включва старателно почистване с четка и вълна, е важен за всички. Когато това не е достатъчно, за да се отървете от петна, пациентите имат избор да изпробват избелване на зъбите за пушачите. Днес за пушачите има много видове комплекти за избелване на зъби, които избиват петната и наистина озаряват усмивката ви. И най-хубавото е, че можете да ги използвате в комфорта и удобството на дома.

Най-доброто избелване на зъбите за пушачи за домашна употреба

Ако вашите зъби са тъмни от никотиново оцветяване, това може да бъде обезсърчаващо. Така че защо да не опитате избелване на зъби за пушачите? Влязохме задълбочено в изследванията и експертните прегледи по темата и най-накрая решихме, че MySmile Teeth Whitening Kit е най-добрият вариант за избелване за пушачите. MySmile Teeth Whitening Kit се препоръчва за пушачи поради следните причини:

  • Правилно отстраняване на петна.
  • за многократна употреба.
  • Бързо за използване.
  • Доставя се заедно със силиконова тавичка за уста.

В сравнение с други продукти за избелване на зъби, MySmile Teeth Whitening Kit печели основните точки за това, че е фантастичен и ефективен вариант за тези с ограничен бюджет. Резултатите с MySmile Teeth Whitening Kit бяха невероятно непосредствени (10-минутно време за лечение) в нашите тестове. MySmile Teeth Whitening Kit се предлага със светлина, табла и гел. Включено е и ръчно. Всички отделни компоненти бяха добре изработени и висококачествени. Ако искате нещо, което наистина работи, можете да разчитате на MySmile Teeth Whitening Kit. Посетете официалния уебсайт, за да получите продукта.

mySmile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>