Какво е най-добрият Малина кетон добавка за загуба на тегло?

Добавката Малина кетон за загуба на тегло е много популярен. Вземи мнения тук, за да знаете как тази добавка работи ефективно.

Сред най-популярните от тях е добавка, наречена малинови кетони. Малина кетони са заявени причини мазнините в клетките, за да бъдат разбити по-ефективно, за да помогнете на тялото изгаря мазнините по-бързо. Те също се твърди, че повишаване на нивата на адипонектин, хормон, който помага за регулиране обмяната на веществата.

Тази статия се прави преглед на текущите научни изследвания зад малини кетон добавки и дали те са действително заслужава да бъде разгледан.

Как да помогна?

В едно неотдавнашно проучване, като се използват мишки, учените предполагат, че малинов кетон увеличи норадреналин-индуцирана загуба на мазнини.

Изследователите заключават, че това отслабване подкрепа вещество работи чрез ензима липаза, който е отговорен за освобождаването мастни киселини от мастните клетки по време на процеса на усвояване на мазнините. Когато малини кетон присъства в системата, тя е предположи, че нивата на този ензим увеличение и следователно прозорци от скоростта на освобождаване на мастна киселина.

За тези, които вече са следната програма твърда храна и обучение, като добави добавка малинов кетон може да помогне, защото тя може да помогне на вашите клетки освобождават мастни киселини.

Как производителите Малина кетони твърдят, че той помага за намаляване на теглото

Според твърденията на производителя, малинови кетони регулират хормона адипонектин, който се стреми да присъстват при по-ниски нива при хора с наднормено тегло, отколкото тези без него. Някои изследвания показват, че повишаване на нивата на адипонектин може да помогне за лечение на инсулин проблеми като диабет тип 2 и метаболитен синдром чрез увеличаване на инсулиновата чувствителност. Инсулиновата резистентност е ключов фактор в затлъстяване, диабет тип 2 и метаболитен синдром. Малинови кетони могат също да регулират норепинефрин, който може да доведе до леко покачване на телесната температура.

Безопасно ли е?

След забраната на малини кетон добавки във Великобритания от Агенцията по хранителни стандарти, опасенията са се появили във връзка с това как безопасно това съединение е. Малина кетони са одобрени от FDA през 1965 г. като хранителни добавки, което е индикация, че те са безопасни за употреба. Въпреки това е важно да се отбележи, че няма убедителни изследвания, проведени върху хора, които подкрепят използването им като добавки за отслабване. Това каза; там няма намерени с малинов кетон известни странични ефекти, по отношение на използването на съставката за загуба на тегло.

Най-доброто място да купуват безопасни Малина кетон

Най-доброто място за закупуване на безопасен и законен добавка Малина кетон за загуба на тегло е на официалния сайт. Можете да кликнете върху линка, за да посетите официалния сайт. Препоръчваме Ви наистина да получите най-RaspberryKetonePlus като най-добрата добавка за загуба на тегло. Разбира се, вие ще получите ползи чрез закупуване на оригиналния RaspberryKetonePlus на официалната интернет страница чрез връзките. 

Raspberry Ketones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>