Какво да направя, ако не мога да забременеем

Две от пет жени задават въпроса: „Какво да направя, ако не мога да забременявам?” Разгледахме някои възможности и възможности за лечение, за да им помогнем да забременеят. „Какво да направя, ако не мога да забременявам“ е всъщност често срещан въпрос. Около един на всеки шест жени трудно ще забременеят. Има много възможни причини за безплодие и то засяга както мъжете, така и жените. При жените може да има проблеми с фалопиевите тръби, шийката на матката или матката – или може да има нещо общо с менструалния цикъл или ендометриозата. За мъжете това може да бъде причинено от проблеми със сперматозоидите, импотентност или препятствия за преминаването на сперматозоидите. Разгледахме някои възможности за това къде да потърсим помощ и ще обясним някои възможни лечения.

Какво да направите, ако не мога да забременеем: 3 стъпки

Невъзможността да забременеете може да бъде сърцераздирателна. Но има няколко стъпки, които всяка двойка може и трябва да вземе. Понякога причината за безплодието се диагностицира лесно и може да се лекува. Следващите неща трябва да направите, когато започнете да питате “какво да направя, ако не мога да забременеем”.

  • Уговорете си среща с гинеколог или лекар.

Първата ви спирка трябва да бъде при вашия редовен гинеколог. Може да поискате да съберете партньора си. Обсъдете симптомите си, не забравяйте да споменете и „неудобните” такива, като например болезнен секс, нежелано нарастване на косата или ниско либидо. Всичко това може да се дължи на симптоми на фертилитет. Включете и всички симптоми, които може да изпитате и вашият мъжки партньор.

  • Започнете тест за фертилност в клиника за фертилност.

Тестът за плодовитост включва кръвна работа за жената и анализ на спермата за мъжа. В зависимост от симптомите, тестването може да включва хистеросалпингограма, вагинален ултразвук или диагностична лапароскопия. Вашият лекар също така вероятно ще извърши основен тазов преглед, мазка от ПАП, а някои ще те изпробват за някои инфекции или заболявания, предавани по полов път.

  • Започнете лечение на безплодие.

Въз основа на резултатите от вашите тестове за фертилитет, Вашият лекар може да Ви посъветва да продължите с някаква форма на лечение на безплодието. Той може да се чувства, например, че може да имате успех, като приемате лекарство за плодовитост.

Някои съображения относно лечението на плодовитостта

След като получите резултатите от тестовете, Вашият лекар за плодовитост ще прегледа препоръчания план за лечение. След като се срещнете с нея, вие също може да седнете с финансовия съветник на клиниката, за да обсъдите таксите за плащане и опциите. Вашият лекар трябва да Ви даде време и партньор, за да обмислите предложените лечения и да прецените какво можете да си позволите. Трябва да знаете, че лечението на безплодието варира от относително лесно до сложно. Например, ако имате ендометриоза, Вашият лекар може да извърши операция за отстраняване на първоначалните ендометриални отлагания. След това, след като имате време да се възстановите, може да започнете ин витро оплождане или дори да опитате самостоятелно за известно време.

Какво да направите, ако не мога да забременеем: прочетете PregnancyMiracle

„Какво да направя, ако не мога да забременявам?“ Ако искате да се отървете от безплодието, без да прибягвате до лекарства или операция, тогава трябва да прочетете електронната книга PregnancyMiracle на Лиза Олсън. В PregnancyMiracle, Лиза Олсън разкрива мощната си система за премахване на безплодието без употребата на наркотици и операция. Ще намерите цялостна холистична система, която можете да използвате, за да обърнете безплодието и да забременеете бързо, дори ако сте в края на 30-те или 40-те години. Тази електронна книга е предназначена да предложи естествен подход за концепция. Тя се основава на опита на диетолог, съчетан с личния й опит и изследвания в продължение на много години. След това книгата прекарва още 200 страници, предоставящи задълбочен личен план, с естествена система, включваща няколко промени в начина на живот, настройване на ума, лечение на цялото тяло и естествени техники. Лиза Олсън прекарва години в разработката на PregnancyMiracle, така че хората като нея, които изпитват трудности със зачеването, могат да имат шанса да имат мечтите си за нов член на семейството. PregnancyMiracle е помогнала на хиляди жени да разрешат проблемите си с раждаемостта, но тази книга е предназначена да помогне и на мъжете. Кликнете върху банера по-долу, за да получите книгата веднага!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>