Какви са страничните ефекти на Deca Durabolin

Страничните ефекти на Deca Durabolin са относително ниски, ако го използвате в дози от 400 mg / седмица. Въпреки това, все още могат да се появят андрогенни странични ефекти. Повечето странични ефекти на Deca Durabolin се проявяват при високо кръвно налягане и продължително време за съсирване на кръвта, като те могат да причинят чести кървене в носа и прекомерно кървене от съкращения, повишено производство на мастни жлези и от време на време акне. Някои атлети също съобщават за главоболие и сексуална свръх-стимулация.

Deca Durabolin: популярен анаболен стероид

Deca Durabolin е един от най-популярните и използвани анаболни стероиди сред спортистите, търсещи стероиди за повишаване на производителността. Това, което е уникално за този анаболен стероид е, че след като бъде инжектиран, той ще продължи да се освобождава бавно в тялото за период от две до три седмици. Deca Durabolin е лека форма на анаболен стероиден хормон на базата на тестостерон. Той се използва главно за повишаване на производителността, но се използва и като енергийна добавка за културисти. Поради това, много спортисти, търсещи подобрение на производителността, ще искат да знаят къде могат да купят Deca Durabolin. В терапевтични дозови нива, страничните ефекти на Deca Durabolin всъщност са много малко. В редовна, нормална анаболна употреба, обаче, той има почти същите странични ефекти като редица анаболни стероиди. Това означава, че Deca Durabolin влияе на HDL и LDL баланса в системата, причинявайки плака от вътрешната страна на артериите. Този страничен ефект може да бъде подобрен чрез внимателно гледане на диета, за да се гарантира, че в храните, които консумирате, няма химикали, произвеждащи холестерол, като например масла, тлъсто месо, нишестени храни и други подобни.

Странични ефекти на Deca Durabolin

Deca предписанията за пациенти могат да бъдат толкова ниски, колкото 50-100 mg на месец, докато културистите често използват до 400 mg само за една седмица. Това означава, че страничните ефекти на Deca Durabolin често са по-изразени, когато се използват незаконно от културисти. Ето петте странични ефекти на Deca Durabolin, които трябва да знаете:

  • Deca Durabolin може да причини някои неприятни странични ефекти на генитоурината, включително олигоспермия. Това е малко хапка, нали? Олигоспермията е намален брой сперматозоиди, което може да причини проблеми с фертилитета и производителността. В дозите, които обикновено са необходими за предизвикване на промени във вашата физика, Deca може също да доведе до намаляване на обема на еякулацията и увеличената простата.

Вероятно вече сте прочели някои ужасни истории за употребяващите стероиди акне. Въпреки че стероидните акне могат да се появят навсякъде по тялото, най-вероятно е да се появят на гърдите ви. Дори може да стигне до точката, в която петна са толкова големи, че се появяват на случаен принцип.

  • Deca Durabolin се състои от анаболен стероид нандролон, както и вариант на нандролон с деканоатен естер. Нандролон може да предизвика доста неприятни стомашно-чревни проблеми, включително болки в стомаха, повръщане и диария.
  • Страничните ефекти на Deca Durabolin включват и неща като уголемяване на клитора, нарушен менструален цикъл и задълбочаване на гласа. Накратко, те могат да предизвикат биологично развитие, известно като вирилизация, където жените започват да развиват мъжки физически характеристики. Важно е също да запомните, че приемането на лекарството само за твърде дълго време прави някои от тези странични ефекти необратими.
  • Както повечето стероиди, Deca може да предизвика животозастрашаващи чернодробни проблеми. Дори в ниски дози може да доведе до жълтеница и нарушена чернодробна функция. Когато се използва незаконно във високи дози, Deca може дори да предизвика развитието на тумори.

Заключителни думи

Deca Durabolin е много гъвкаво съединение, което може да се използва както при цикли на рязане, така и при групиране с еднаква ефективност. Той се подрежда добре с почти всеки друг стероид и има нисък риск от токсични странични ефекти. Въпреки това, Deca Durabolin все още е химически наркотик, който не може да бъде отделен от страничните ефекти. Можете да избегнете страничните ефекти на Deca Durabolin само като използвате този стероид отговорно. Важно е също да купите този стероид от надежден източник. Ако не искате да изпитате никакви странични ефекти на Deca Durabolin, но в същото време искате да получите този стероиден ефект в тялото си, най-добрият вариант е да използвате натурален стероиден продукт като алтернатива на Deca Durabolin. Естественият стероиден продукт ще ви помогне не само да увеличите мускулната маса и сила, но и да подобрите цялостното си здраве. Това може дори да работи без странични ефекти. И доколкото знаем, днес естественият стероиден продукт с качество номер едно може да бъде намерен само в Crazybulk.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>