Какви са страничните ефекти на Anavar

Anavar странични ефекти са леки в сравнение с други стероиди бодибилдинг, но те могат да се превърне гаден, ако не вземе правилното предпазни мерки. Anavar първоначално е разработен за лечение на състояния, причиняващи тежка маса и загуба на мускули. Той може също да потиска кортизола, което го прави ефективно лечение за кортикостероидна зависимост. Нещо повече, способността на Anavar за укрепване на костите го направи одобрено от FDA лечение за остеопороза. Установено е, че страничните ефекти на Anavar са много леки и се понасят добре от потребителите, включително жените и децата.

Ползи от Anavar

Преди да говорим по-конкретно за страничните ефекти на Anavar, смятаме, че вие ​​също трябва да знаете за ползите от Anavar. Има три основни ползи от Anavar, като основното е, че изгаря мазнините бързо и ефективно. Можете лесно да изгорите много мазнини в рамките на няколко седмици. Всъщност, ако ядете правилно и правите кардио, можете да получите идеално тяло в рамките на 4-6 седмици. Друга полза е, че увеличава силата. Като отслабнете и изгаряте мазнини, нивата на силата ви ще се подобрят. Ще бъдете изненадани колко силен можете да получите с Anavar, въпреки че се счита за стероид за рязане. Третата полза е увеличаване на нивата на издръжливост. Това е удобно за интензивни тренировки, особено за кардио сесии. Ако искате да пренесете тренировките си на следващото ниво, тогава се нуждаете от издръжливостта, която Anavar осигурява.

Топ 10 на Anavar странични ефекти

Страничните ефекти на Anavar могат да бъдат вредни и неприятни. Това е особено опасно, ако често се използват големи дози. Преди да използвате Anavar, важно е да сте наясно с рисковете и опасностите, които може да причини.

 1. Акне.
 2. Хипертония (високо кръвно налягане).
 3. Висок холестерол – повишаване на лошия холестерол.
 4. Подтискане на производството на тестостерон.
 5. Атрофия на тестисите.
 6. Косопад.
 7. приапизъм.
 8. Риск от увреждане на черния дроб.
 9. депресия.
 10. Проблеми с кръвното налягане.

Специално за жените, те трябва да са наясно, че потенциално могат да изпитат страничните ефекти на Anavar, които включват:

 • Задълбочаване на гласа.
 • растеж на косата на тялото.
 • Увеличаване на клитора.

Тези странични ефекти на Anavar могат да бъдат постоянни, ако не бъдат идентифицирани рано. Ако използвате Anavar и идентифицирате някой от нежеланите реакции, докато използвате лекарството, трябва незабавно да спрете употребата.

Анавар е законно

В някои страни, включително Съединените американски щати, Anavar се класифицира като контролирано вещество или незаконно. Anavar е законно в Турция, Молдова и Тайланд, където можете да закупите в аптеките. В страни като Обединеното кралство и Канада можете да го закупите във фармацевтични класове, но не и в суров вид. Не се притеснявайте, ако живеете в САЩ. Все още можете да получите същите ползи, като приемате Anvarol, алтернатива на Anavar от Crazybulk. Той има способността да стимулира синтеза на фосфокреатин в мускулната тъкан, като по този начин отделя сила и енергия на тялото. Anvarol съдържа всички необходими съставки за тегло и загуба на мазнини, като същевременно подобрява работата на мускулите. Важно е, че този продукт не съдържа странични ефекти на Anavar. Всичко, което можете да направите, за да го закупите в дома си, е да поръчате от официалния сайт на Crazybulk.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>