Какви са препоръчителните дози малини кетони

Чудите ли се за максималната, безопасна доза кедрони от малина? Или по-загрижени за минималната доза кетони от малина, за да получите резултати? Е, краткият отговор е, че всичко зависи от компанията, която ви продава добавките, и ще се опитаме да говорим тук.

Правилната доза кетони от малини за отслабване

Калът от малина е ароматно съединение (ензим), което се среща в главните плодове в малините. Той е полезен при разграждането на мазнините и по този начин помага за намаляване на теглото. За да видите най-добрите резултати от този ензим, обикновено трябва да консумирате минимум 250 mg кексони от малини всеки ден. Това е 90lbs малини, така че ще трябва да се намери добавка, тъй като просто не е възможно да се яде тази сума на плода дневно. Винаги трябва да използвате малко здрав разум при закупуване на добавка; не можете да очаквате да получите най-добри резултати, ако не желаете да плащате за качествен продукт. Какви резултати бихте очаквали от бутилка с капсули от 10 долара? За съжаление, добрите резултати струват пари, така че не само трябва да се грижите за 250 милиграма ензим, но и да плащате малко допълнително за привилегията.

Някои предупреждения са свързани с дозирането на кетони от малини

  • Кетонът от малина може да причини ефекти, като промени в телесните мазнини и тегло, както и промени в възпалението.
  • Кемона от малина може да понижи нивата на кръвната захар. Препоръчва се повишено внимание при хора с диабет или ниска кръвна захар и при хора, приемащи наркотици, билки или добавки, които повлияват кръвната захар. Нивата на кръвната захар може да се налага да бъдат наблюдавани от квалифициран медицински специалист, включително фармацевт, и може да са необходими корекции на лекарството.
  • Кетонът от малина може да намали риска от кървене. Препоръчва се повишено внимание при хора с нарушения на кръвосъсирването или приемащи лекарства, които могат да повишат риска от кървене, като например варфарин. Възможно е да се наложи коригиране на дозирането на кетони от малини.
  • Обърнете внимание при хора, които имат рак и получават терапия на отнемане на андроген или хормонална терапия или приемат антиандрогени като лечение.
  • Внимавайте внимателно при хора с нарушена или неравномерна сърдечна дейност или при хора, приемащи средства, които могат да лекуват абнормен сърдечен ритъм.
  • Внимавайте внимателно при хора, които приемат противовъзпалителни средства, стимуланти или средства за отслабване.
  • Избягвайте хора, които са алергични или чувствителни към кетон от малини.
  • Избягвайте употребата при деца и жени, които са бременни или кърмят, поради липса на информация за безопасността.

Предпоставки за използване на матови кетони

Започнете с една доза, за да видите как се чувствате и да наблюдавате кръвното си налягане, като използвате евтин монитор, докато приемате добавката. В аптеките и магазините за здравословни храни често се предлагат монитори за кръвно налягане. Важно е обаче да получите базова линия, за да знаете какво е кръвното ви налягане преди и след добавките. Направете това, като вземате кръвното си налягане ежедневно в продължение на една седмица, за да можете да отчетете нормалните колебания. Кликнете върху банера по-долу, за да намерите най-добрите дози малини кетони, които отговарят на вашите нужди.

Raspberry Ketones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>