Каква е разликата между блокирането на въглехидратите и изгарянето на мазнините

И двете въглехидрати блокер и мазнини горелка са вид добавка диета. Как работят и има ли разлика между тях? Открийте отговорите в тази публикация. Ами, блокирането на въглехидратите е всъщност под-жанра на мазнината горелка, посветена на предотвратяване на калориите поглъщане и са били проучени. Имат доказателства зад тях. Барби блокер и мазнини горелка заслужава вашето внимание? Е, прочетете, за да научите нещо ново.

Блокиране на въглехидратите

Carb blocker работи различно от повечето други хапчета за отслабване на пазара. Те могат да помогнат да се блокират ензимите, необходими за смилането на определени въглехидрати. Баркарбоните обикновено се произвеждат от група съединения, наречени алфа-амилазни инхибитори, които се срещат естествено в определени храни. Тези съединения обикновено се екстрахират от боб и се наричат ​​екстракт от фазолиус вулгарис или бял екстракт от бъбрек.

Как действа блокирането на въглехидратите

Диетичните въглехидрати могат да бъдат разделени на две основни групи: прости и сложни въглехидрати. Прости въглехидрати се срещат естествено в храни като плодове и млечни продукти. Те се намират в преработени храни като сода, десерти и дори ароматизирани йогурти. Комплексните въглехидрати, от друга страна, се намират в храни като паста, хляб, ориз и нишестени зеленчуци като картофи. Комплексните въглехидрати са съставени от много прости въглехидрати, свързани заедно, за да образуват вериги, които трябва да се разграждат с ензими, преди да могат да се абсорбират. Баркарбоните съдържат вещества, които инхибират някои от ензимите, които разграждат тези сложни въглехидрати. В резултат на това тези въглехидрати преминават в дебелото черво, без да се разграждат или абсорбират. Те не допринасят за калории или повишават кръвната захар.

Мазнини горелки

Мазнината горелка обикновено е добавка, която е предназначена за насърчаване на загуба на мазнини чрез увеличаване на вашата енергия, стимулиране на вашия метаболизъм, или потискане на апетита. Тези продукти често се продават под формата на течност или хапчета. Основните съставки на мазнината горелка включват собствени термогенни смес, тиамин, ниацин и пантотенова киселина. Другите съставки са гугултестерон, кофеин и диетилкарбонат.

Как действа мазнината на горелката

Някои от основните съставки, използвани в мазнините, са предназначени да стимулират хормоналните реакции в тялото и да започнат да разграждат мазнините и да я използват като източник на гориво. Основната съставка в повечето горелки за мазнини е кофеинът, който ви помага да отслабнете, като увеличите метаболизма си и помагате на тялото да използва мазнини за гориво. Той също така помага да се осигури енергия за упражнения и други калорийни изгарящи дейности. В тялото кофеинът увеличава разграждането на мастните киселини, които се намират в мастната тъкан – известна също като мазнини в корема. След като мастните киселини са разрушени, те влизат в кръвообращението и могат да бъдат изгорени от нашите тела, за да създават енергия. Едно нещо, което мазнината на горелката няма да направи, обаче, е да определи нарушена диета. Ако се храните за здравословна загуба на мазнини, тогава термогенната горелка за мазнини може да помогне с другите неща: повишаване на енергията, подпомагане на ограничаването на апетита, насърчаване на мазнините, които да се използват за енергия и дори увеличаване на метаболизма и температурата на сърцето – като “термогенеза” – изгаряте повече калории през целия ден.

Барби блокер и мазнини горелка наистина работят

Да, те правят толкова дълго, колкото имате разумни очаквания за това, какво означават въглехидрати и мазнини. Някои хора вярват, че ако използват въглехидрати или мазнини, те трябва да могат да губят огромни количества тегло всяка седмица. Не! Но има няколко начина, по които можете да помогнете на въглехидрати или мазнини да работят:

  • Определете разумни очаквания. Задайте целите си за загуба на тегло от седмица на седмица и от месец на месец, а не ден след ден. Когато срещнете нарастващи цели с течение на времето, ще останете по-мотивирани и ще видите чудесни резултати от програмата си.
  • Започнете с ниска доза. Винаги е добре да започнете с най-ниската доза, посочена на опаковката, и останете с тази доза поне две седмици. След това можете да определите дали искате да увеличите дозата до най-високия край на спектъра, ако тя е посочена на опаковката. Ако продуктът изброява само един размер за сервиране, не го надхвърляйте.
  • Направете мускула като приоритет. Заедно с Вашето хранене и добавка, трябва да следвате цялостна програма за обучение, която максимално намалява загубата на мазнини, като същевременно намалява загубата на мускули. Когато устойчивата загуба на тегло е целта, мускулите са ваши приятели! Той изгаря калории, дава форма на тялото ви и ви позволява да останете активни и да се чувствате добре, като го правите.

резюме

Това заключава статията ни за разликата между въглехидрати и мазнини. Надяваме се, че това ви даде кратък преглед на начина, по който всеки от тях работи и кой ще ви е най-подходящ. Ако искате да отслабнете, най-добрият начин винаги ще бъде диета и упражнения. Освен това можете да добавите добавка за въглехидрати или мазнини към вашата диета. Кликнете върху банера по-долу, за да намерите допълнителна информация.

 Meratol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>