Каква е най-добрата добавка на капсаицин на пазара?

Капсаицинът е източник на топлина зад горещите чушки. Може би се чудите как най-добрата добавка за капсаицин може да има ползи за здравето. В действителност, много учени смятат, че можете да използвате капсаицин, за да отслабнете. Съединението за първи път е идентифицирано и извлечено през 1816 г., но неговата стойност като помощ за отслабване току-що е открита наскоро. Най-важното е, че изследванията показват, че най-добрата добавка за капсаицин може да ви помогне да отслабнете, без да е необходимо да намалявате приема на калории.

Проучвания относно потенциалните ползи за здравето от капсаицин

Проучванията относно потенциалните ползи за здравето от капсаицин, източник на пикантност на чушките, са проучени изчерпателно и може да се изненадате какво може да направи. Следните примери са:

  • Облекчаване на болката – Капсаицинът може да помогне за облекчаване на болката чрез изчерпване на снабдяването на тялото с вещество Р, химично вещество, открито във вашите нервни клетки, което играе роля в предаването на сигнали за болка в мозъка ви.
  • Управление на теглото – Пикантните храни, буквално, могат да помогнат за изгаряне на мазнините и да ви помогнат да отслабнете.
  • Намаляване на глада – според проучване, капсаицин действа чрез намаляване на производството на грелин, хормона, отговорен за предизвикване на глад.
  • Поддържане на кръвно налягане – според проучване, хората, засегнати от високо кръвно налягане, изпитали облекчение след консумирането на храна, смесена с капсаицин. Изследователите продължават да предполагат, че капсаицинът допринася за вазорелаксация и понижава кръвното налягане.
  • Повишаване на здравето на храносмилането – Едно проучване установи, че капсаицинът повишава буферния компонент на стомашните секреторни реакции и изпразването на стомаха, както и предотвратяването на увреждане на стомашната лигавица от напитки на основата на етанол. Друго проучване предполага, че капсаицинът може да спомогне за заздравяването на стомашни язви, като инхибира секрецията на киселина, както и стимулира производството на алкали и слуз и стомашния кръвен поток.
  • Може да намали риска от рак – Капсаицинът може да има способността да се бори срещу рака, като атакува пътища в растежа на раковите клетки.

Най-добрата добавка за капсаицин за отслабване

Приемането на най-добрата добавка за капсаицин е предложена като един от начините за увеличаване на усилията за отслабване. Изследванията показват, че капсаицинът влияе върху фактори, свързани със загуба на тегло и метаболизъм на мазнините, включително адипогенеза, окисление на мазнините и термогенеза. Някои проучвания при хора показват, че тази съставка може да увеличи разходите за енергия и да намали апетита. Въпреки това, когато използвате капсаицин, за да отслабнете, трябва да имате допълнителни интервенции като диетични промени и упражнения. Капсаицинът може да отложи появата на резистентност към загуба на мазнини по време на програма за отслабване и да улесни поддържането на телесното тегло в постбъб състояние. С други думи, най-добрата добавка за капсаицин може да помогне за предотвратяване на повторното натрупване на тегло и може да забави т.нар.

Изпъкналата добавка на капсаицин на пазара

Несъмнено е вярно, че много добавки за отслабване използват чили, пипер кайен или капсаицин. Но за да могат тези съставки да имат ефективно действие, те трябва да се консумират в големи количества, така че те със сигурност да причиняват стомашен проблем. Capsiplex обаче се различава от другите капсаицин-съдържащи добавки. Това е защото капсулите Capsiplex използват външно покритие, което се противопоставя на киселинността в стомаха. В резултат на това екстрактът от паприка минава през стомаха, където може да причини разстройство и вместо това се освобождава директно в червата, където има нулева вероятност от някакво нарушение. Когато говорим за безопасност и ефективност, ние считаме, че Capsiplex е най-добрата добавка на капсаицин на пазара. За да научите повече за Capsiplex, посетете официалния сайт.

Capsiplex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>