Има ли странични ефекти от целулитен крем?

Не се притеснявайте за страничните ефекти от целулитния крем. Най-добрият крем за целулит ви предлага безболезнено решение за борба с целулита без никакви странични ефекти. Целулитът е състояние, при което участъци от кожата могат да станат трапчинки или бучки поради мастни натрупвания, които са се образували точно под кожата. Областите, които са най-често засегнати от целулита, са бедрата и задните части. Като цяло целулитът започва да се проявява след пубертета и също често се нарича ефект на портокалова кора, тъй като омекотената и неравна повърхност на кожата над мастните отлагания наподобява кората на портокал. Според статистиката е установено, че около 90% от всички жени са засегнати от целулит в определен момент от живота си. Това означава, че по-голямата част от жените ще трябва да се справят по един или друг начин.

Целулитни лечения

На пазара има редица нехирургични и хирургични решения, които се борят с ефектите на целулита. Сред тези лечения са кремовете за целулит, които са най-популярните методи за отърване от целулита. Много кремове срещу целулит твърдят, че ви предлагат ефикасно и достъпно решение за вашия алментимент на кожата, но има редица изследвания, които показват страничните ефекти на целулитния крем. Затова трябва да потърсите най-добрия крем за целулит, който може да работи ефективно без никакви странични ефекти.

Какви са страничните ефекти от целулитния крем?

Много кремове срещу целулит използват синтетичен колаген за стягане на кожата и подобряване на кръвообращението. Ако това беше единствената съставка, може да не е толкова лошо да започнете. За съжаление това не е така. Подобно на повечето закупени от магазина козметични продукти, много кремове срещу целулит съдържат някои вредни съставки, за които производителите никога няма да ви кажат. Тези съставки включват:

  • Карагенан: Последните данни показват, че тази добавка причинява възпаление и увеличава риска от развитие на рак. Често се среща и в козметиката, включително и срещу целулитен крем.
  • Хранителни оцветители: Само защото не можете да ядете крем против целулит, това не означава, че не поставят хранителни оцветители там. Доказано е, че хранителните бои причиняват здравословни проблеми, включително потискане на имунната система, нарушения на психичното здраве, неврологични проблеми и растеж на тумори.
  • Парабени: Парабените са мощни ендокринни разрушители, които са свързани с развитието на рак на гърдата при жените. Те също са свързани с нарушения на щитовидната жлеза и проблеми с фертилитета.
  • Фталати: Фталатите са пластификатори, които придават на целулитния крем гладко, копринено усещане. За съжаление фталатите са свързани с безплодие, рак, неврологична дисфункция и променена функция на имунната система.

Неестествените съставки по-горе са основната причина за страничните ефекти на целулитния крем.

Как да избегнем страничните ефекти от целулитния крем

Кремът срещу целулит с химикали потенциално причинява странични ефекти. Така че най-лесният начин да избегнете тези странични ефекти е като използвате крем против целулит с натурални съставки. Има ли целулитни кремове с чисти натурални съставки? Да, има. Един от най-добрите продукти, които можете да намерите на пазара, е Dermology Cellulite Cream. Dermology Cellulite Cream е създаден, за да намали появата на целулит по краката, стомаха и ръцете с изцяло естествени съставки, които лесно се абсорбират от кожата ви, комбинирани в лесен за употреба крем за локално приложение, който е 100% безопасен. Най-важната съставка, съдържаща се в Dermology Cellulite Cream е кофеинът. Тази съставка разширява кръвоносните ви съдове, така че течността да изтича под кожата. Освен това стимулира процеса на липолиза, който премахва целулита. Други естествени съставки на Dermology Cellulite Cream включват алое вера, джинджифил, канела, корен от женско биле и ретинол. Всички те са антицелулитни съставки. Прилагането на тези съставки директно върху проблемните зони с Dermology Cellulite Cream позволява тяхната максимална ефективност и най-бързите резултати за вас! Тъй като Dermology Cellulite Cream съдържа всички естествени съставки, страничните ефекти на този целулитен крем са почти невъзможни. Този продукт е правилният избор за вас, кликнете по-долу, за да прочетете още отзиви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>