Има ли потенциал страничен ефект Resveratrol500mg?

По-голямата част от потребителите никога не се съобщава за страничен ефект на Resveratrol500mg. Има ли точно всеки потенциален страничен ефект?

Не са докладвани нежелани ефекти на ресвератрол при хората. Дългосрочните странични ефекти не са известни. Една малка и кратка клинично изпитване, проведено през 2011 г., при пациенти със затлъстяване, дадени 150 мг на ден на ресвератрол са наблюдавани никакви нежелани реакции. Все пак, има някои хора, които не трябва да приемат тази добавка

Какво е ресвератрол

Ресвератрол (3,5,4-трихидрокси-транс-стилбен) е природно съединение, намерени в червено грозде кожата, японски Knotweed (Polygonum cuspidate), фъстъци, боровинки и други плодове. Той е мощен антиоксидант, произвеждан от някои растения, за да ги предпазва от стрес на околната среда. Антиоксидантите неутрализират свободните радикали, които се смятат за причина за стареенето. Японски Knotweed е с растителен произход с най-високо съдържание на ресвератрол.

Resveratrol се предлага в два основни източника: от японски Knotweed и също, кожата на червено грозде за вино. Съвременните постижения в областта на науката позволиха Resveratrol трябва да бъдат взети от природни източници. За щастие, тъй като това ще отнеме стотици чаши вино, за да стигне до равностойността на сумата на Resveratrol, че бихте могли да получите под формата на добавка.

Няколко условия, които трябва да се избягват, за да ресвератрол

Пациентите, които имат заболявания на кръвта, които могат да причинят кървене, трябва да бъдат наблюдавани от лекар, докато приемате този продукт. Хората, подложени на операция трябва да спрете приема на ресвератрол две седмици преди операцията и не го приемат в продължение на две седмици след операцията, за да се намали риска от кървене.

Не приемайте ресвератрол добавки или прекалено големи количества естествени храни, съдържащи ресвератрол, докато сте бременна или кърмите. Налице е липса на научните изследвания в тази област, за да се докаже безопасността. Resveratrol трябва да се избягва при деца.

Ако приемате някое от тези лекарства, които забавят съсирването на кръвта, не вземат тази добавка. Тези лекарства включват аспирин, клопидогрел (Plavix), диклофенак (Voltaren, Cataflam), ибупрофен (Адвил, Motrin), напроксен (Anaprox, Naprosyn), Dalteparin (Fragmin), Enoxaparin (ловенокс), хепарин и варфарин (Coumadin).

Други са имали Resveratrol странични ефекти, включително диария, стомашни болки и загуба на апетит и гадене. Други симптоми включват потъмняване на урината, грипоподобни симптоми, изтъняване на кръв и изблици на акне.

И така, какво трябва да направите,

Така че, от информацията по-горе ние вече разполагаме с информацията за параметъра на консумацията на ресвератрол. Проблемът може да се влоши, когато купувате на фалшив ресвератрола в ненадежден продавача. За да се избегне този проблем, можете да закупите продукта, като разпореди чрез официалната интернет страница. С купуването на официалния сайт можете не само да получите най-доброто качество на продукта, но също така могат да се консултират, за да се избегнат страничните ефекти на ресвератрол.

купи Resveratrol500mg

За да се избегнат страничните ефекти, важно е да се уверите, че купувате оригиналното Resveratrol500mg. това Resveratrol500mg е достъпна само за да купуват на официалния сайт на Resveratrol500mg. можете да кликнете върху линка, както е предвидено тук, за да продължите към официалния им сайт. Повярвай, че за намаляване на възможните странични ефекти на Resveratrol500mg.

Resveratrol 500mg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>