Има ли нежелани реакции при прочистване на дебелото черво?

Почистването на дебелото черво се използва за елиминиране на натрупването на отпадъци и токсини в дебелото черво. Въпросът: има ли някакви двойно-чисти странични ефекти? Почистването на дебелото черво е алтернативна медицинска практика, която всъщност предлага някои предимства. Той е бил използван през цялата история за детоксикация на тялото и подобряване на храносмилането. Практиката елиминира изградените отпадъци и токсините в дебелото черво чрез рехидратиране и разхлабване на изпражненията, така че да се изчисти по-лесно. Някои хора говорят за странични ефекти, които прочистват дебелото черво, но какво всъщност е истинската истина? Да открием тук.

Теорията за прочистване на дебелото черво

Основната теория за почистването на дебелото черво се основава на идеята за автоинтоксикация. Тази теория гласи, че отпадъците, включително неразрешената храна, могат да причинят натрупване на токсини в дебелото черво и че ако дебелото черво не функционира правилно, то може да повлияе на други органи и системи. Общата цел е да се помогне на храносмилателната и имунната система да функционира оптимално. Въпреки че двоеточие чистя не е необходимо за всеки, може да се възползвате от него, ако страдате от запек или храносмилателни проблеми.

Какви са ползите от почистването на дебелото черво?

Почистването на дебелото черво може да спомогне за подобряване на цялостното здраве и уелнес на организма ви и дори може да намали риска от рак на дебелото черво. Ето по-подробен списък на това, което чревното почистване може да направи за вас:

  1. Напражнява храносмилателната система по-ефективна.
  2. Поддържа редовността и предотвратява запек.
  3. Повишава енергията.
  4. Повишава усвояването на витамини и хранителни вещества от тялото.
  5. Подобрява концентрацията.
  6. Загубата на тегло започва да започва.
  7. Намалява риска от рак на дебелото черво.
  8. Поддържа баланса на рН в кръвния поток.
  9. Подобрява благосъстоянието на цялото тяло.

Ако почувствате, че се чувствате бавно, почистването на дебелото черво може да е просто нещо, от което се нуждаете. Извършете необходимото проучване и говорете с вашия доверен доставчик на здравни услуги, за да определите най-доброто решение за вас. Докато повечето почиствания могат да се извършват от практически всеки, трябва да слушате тялото си и да вършите това, което е точно за вас. Това е начинът да се избегнат странични ефекти, свързани с очистването на дебелото черво.

Почистването на дебелото черво може дори да подобри плодородието ви

Изчистването на дебелото черво, както и увеличеният прием на фибри и здравословен хранителен избор, подобряват редовността и помагат за поддържането на тежестта ви под контрол. Мазнините са естрогенни, а ако има твърде много, забременяването става все по-трудно. Колона, който се претегля с години натрупване, също може да притиска матката и обкръжаващите репродуктивни органи при жените, причинявайки натоварване. Почистването на колона води до тялото на много химикали и токсини, които засягат яйцеклетката и сперматозоидите. Много натуропати препоръчват и двата партньора да претърпят очистване на дебелото черво, преди да се опитат да забременеят.

Нежелани реакции при прочистване на червата: те са истински

Въпреки че има много претендирани ползи за почистване, в действителност, има няколко двоеточие чистя странични ефекти, както добре. Някои от най-честите нежелани реакции включват гадене, повръщане, подуване на корема, спазми, запек и умора. Въпреки това, тези нежелани реакции се считат за нормални в процеса на прочистване и ще се разрешат с течение на времето. Докато очиствате дебелото черво естествено, няма да получите никаква вреда или тежки странични ефекти. Пиенето на много вода, консумирането на фибри и пиенето на зеленчуков сок са някои от естествените начини, които можете да направите, за да очистите дебелото черво. Приемането на детоксикационна добавка е по-лесен и практичен избор за почистване на дебелото черво. Уверете се обаче, че използвате само продукт с естествени съставки, така че да нямате странични ефекти, свързани с очистването на дебелото черво. За да получите информация за естествената и безопасна добавка за детоксикация, кликнете върху банера по-долу.

Detox Plus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>