Изумителните кетони от малини са от полза

Ако сте запален последовател на здравни и начин на живот блогове, тогава вероятно сте чували за ползите от малинови кетони. Може би сте чували как малините кетони помагат на хората да намалят и управляват теглото си. Но какви са те, как работят и имат други предимства? В този пост ще обсъдим какви са кените от малини, как те помагат да отслабнете и другите им ползи. Ще отговорим и на въпроса, който всеки пита: Могат ли да се получат обезщетения за кексони от малини?

Малини кетони

Малина съдържа 200 молекули, които допринасят за отличителния вкус на малина. Един от тези кексони от малини беше избран от производителите на храни преди десетилетия заради силната им миризма. Бери-ароматизирани бонбони, сапуни и свещи, направени днес вероятно използват малинов кетон. Съвсем наскоро керотона от малини отново привлече вниманието на обществото, но този път като предполагаема помощ за отслабване. Малина кетон се намира в боровинки, къпини, както и червени малини. Те имат основни хранителни вещества, включително бета-каротин и витамини А, Е и С. Кемоните от малини не са ограничени до загуба на тегло, те имат по-интересни неща, които да ви предложат.

Какви са ползите от кексоните от малини?

Извлечени от естествени малини, кексоните от малини могат да спомогнат за увеличаване на метаболизма на организма и да действат като подтискащи апетита. По-долу е представен по-пълен списък с предимствата на кексовите малини:

  • Кексоните от малини могат да увеличат метаболизма ви.

Отслабването е всъщност просто – трябва да изгорите повече калории. Това е възможно с нискокалорична диета и много упражнения, но процесът ще бъде подпомогнат от малинов кетон.

  • Кексоните от малина поддържат вашата имунна система.

Вашата имунна система може да бъде нарушена, когато отидете на диета и упражнения. Кемоните от малина могат да увеличат имунитета на тялото ви, така че ще можете да се съсредоточите върху упражняването, без да се притеснявате, че ще се разболеете.

  • Калмовете от малина помагат за детоксикация на тялото.

Човешкото тяло е пълно с токсини от храната, която ядем, от водата, която пием, и дори от въздуха, който дишаме. Ако тези токсини не са регулирани, тялото не може да функционира с максимална ефективност. Малкият кетон ще помогне да се премахнат излишните токсини.

  • Келоните от малина могат да увеличат енергийните нива.

Хората често се чувстват прекалено мързеливи или прекалено уморени, за да се упражняват. Малките кетони ще повишат нивата на енергия, така че ще имате по-голяма мотивация да тренирате тялото си във фитнес залата.

  • Кексоните от малини могат да поддържат вашите цели за отслабване.

Най-голямата полза от използването на маточина кетон е, че тази добавка ще даде драматични резултати загуба на тегло. Второто предимство на кетона от малини е, че помага за намаляване на мастните отлагания в кръвоносните съдове. Това е възможно, защото кремът от малини повишава нивото на нирепинепрена в кръвта.

Как функционират маточните кетони

Калмовете от малини са невероятни, нали? Сега трябва да се чудите как работят. Е, молекулярната структура на кетоните е много подобна на две други молекули, капсаицин – намира се в лют червен пипер – и стимулиращия синефрин. Тези молекули могат да стимулират метаболизма. Ето защо, изследователите заключават, че керотони от малини имат същия ефект. В едно изследване, матови кетони:

  • Повишена загуба на мазнини – главно чрез превръщането на клетките в по-податливи на норепинефрин хормон за изгаряне на мазнини.
  • Повишено освобождаване на хормона адипонектин.

Адипонектин се освобождава от мастните клетки и играе роля в регулирането на метаболизма и нивата на кръвната захар. Хората с нормално тегло имат много по-високи нива на адипонектин от тези с наднормено тегло. Нивата на този хормон се увеличават, когато хората губят тегло. Хората с ниски нива на адипонектин са изложени на по-висок риск от затлъстяване, чернодробни заболявания, диабет и сърдечни заболявания. Ето защо повишаването на нивата на адипонектин може да помогне на хората не само да отслабнат, но и да намалят риска от много заболявания.

Заключителни думи

След като научите за ползите от малинови кетони, въпросът дали малините кетони могат да ви навредят също може да дойде в ума ви. Добре, матови кетони обикновено се считат за безопасни. Но за най-добрия съвет консултирайте се с лекар или фармацевт преди да опитате добавката, особено ако имате медицинско състояние или приемате някакви лекарства. Ако това, което искате точно сега, е съвет за най-добрата добавка за кексон от малини, която да купите, просто кликнете върху банера по-долу.

Raspberry Ketones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>