Използването на кофеин за отслабване

Кофеинът е най-често употребяваното психоактивно лекарство в света. И няма съмнение за ползите от кофеина за отслабване. Както при всяко лекарство, обаче, има рискове и ползи, свързани с консумацията на кофеин. И ефектите могат да бъдат краткотрайни. От чаша кафе (или много) до гърне със зелен чай, тази публикация ще ви разкаже как да получите най-големите ползи за здравето от кофеина. Тук ще разгледаме как постигате загуба на тегло и мазнини с кофеин, като същевременно избягвате вредните странични ефекти.

Истината за кофеина за отслабване

Ако прегледате скорошната литература, ще намерите над 19 000 проучвания, изследващи различните предимства и недостатъци на приемането на кофеин. Според много изследвания кафето е предимно полезно. Обикновено само някои групи хора (като бременни жени или хора със сърдечни заболявания) са предупредени да избягват кофеина. С други думи, не е нужно да се отказвате от сутрешното си кафе. Това е особено вярно, ако сте знаели ползите от кофеина за отслабване.

6 неща, които трябва да знаете за кофеина за отслабване

Кофеинът е основна съставка в добавките “изгаряне на мазнини” или “загуба на тегло” и това е любимецът на всички интерпретации, които пият кафе (със или без масло) вместо закуска. Изследването изглежда подкрепя това: консумирането на повече кофеин се свързва с по-голяма загуба на тегло и по-добра поддръжка на загуба на тегло. Също така се свързва с по-нисък риск от диабет. Но как работи? Колко е най-добре и какви са предупрежденията? Независимо дали го получавате от кофеин хапчета, зелен чай, добавки, кафе или енергийни напитки, ето един поглед към 6 неща, които трябва да знаете за употребата на кофеин за отслабване:

  • Кофеинът ускорява метаболизма, но не и от толкова много.

Проучванията установяват, че само кофеинът увеличава изгарянето на калории с около 1 калорий на mg кофеин, до около 100 калории на ден. Това е за калориите в яйце и половина, или 1 супена лъжица. на маслото. Просто не е толкова много храна.

  • Кофеинът намалява възприеманото усилие по време на тренировка.

“Възприемането на усилията” е колко трудно се чувствате като работещи. Упражнението е чудесно за загуба на тегло, въпреки че не изгаря много калории – ако се борите да се насладите на упражнения или ако винаги се чувствате неприятно трудно, кофеинът може да е малък бум, от който се нуждаете, за да отидете и да го направите.

  • Кофеинът увеличава изгарянето на мазнините по време на тренировка.

Кофеинът не ви кара да изгаряте много повече калории от тренировка. Но това пренасочва изгарянето на калории, за да използва повече мазнини.

  • Кофеинът увеличава изгарянето на мазнините по време на тренировка.

Ако сте на ниско съдържание на въглехидрати диета и искате да правите интензивни упражнения, кофеинът може да бъде наистина страхотно, защото тя ще помогне на тялото ви да използва мазнини за енергия и да не хвърли гняв, че няма достатъчно въглехидрати. То може да бъде полезно и за спортисти с издръжливост, които искат да станат по-адаптирани към мазнините. С други думи, тя може да ви помогне да бъдете по-добър упражняващ, който е добър за отслабване и само за общо здраве.

  • Кофеинът може да помогне за предотвратяване на възстановяването на теглото след загуба на тегло.

Кофеин добавки, взети от самите себе си, без диета / упражнения промени, не причиняват загуба на тегло, в съответствие с този систематичен преглед. Но от друга страна, това проучване установи, че кофеинът предотвратява възстановяването на теглото на жените след загубата им. Това е огромно – повечето хора могат да отслабнат добре, но след това не могат да поддържат загубата; те просто възвръщат всичко и често получават по-голяма тежест. Тези изследователи поставят най-напред 60 жени на диета. 30 са получавали кофеин (5 mg / kg на ден), а 30 не. Те ядат храната за 6 седмици. След това те са изучавани за един месец поддръжка. Жените, които приемат кофеина, намаляват теглото си с много бавна скорост, докато жените, които не получават кофеин, се възстановяват около 0,75 килограма за месец.

  • Ефектите на кофеина върху апетита и гладките могат да варират.

Потискащият апетита ефект на кофеина може да зависи от теглото Ви. Едно проучване отбелязва, че има по-силен ефект за хората с наднормено тегло, отколкото за хората, които вече имат здравословно тегло. От друга страна, ако получавате кофеин от кафе или чай, може да получите ефект, потискащ апетита, само ако стомахът ви е пълен с топла течност.

заключение

Колко хора навсякъде по света консумират кофеинови напитки всяка сутрин, без да са наясно с ползите? Вероятно повечето от тях. Но сега сте наясно с ползите от кофеина, особено за отслабване. Така че, ако искате да загубите малко мазнини, да подобрите целите си за отслабване и може би дори да подобрите днешната фитнес зала, не забравяйте чашата си със зелен чай или кафе утре сутринта. Чувствайте се свободни да кликнете върху банера по-долу, за да научите повече за ползите от кофеина за отслабване.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>