Използването на анаболни стероиди в спорта

Първата употреба на анаболни стероиди в спорта и атлетиката може да бъде датирана от почти две хиляди години в древна Гърция. Добре документирани исторически документи сочат, че преди и по време на древните гръцки олимпийски игри тези древни спортисти биха консумирали огромни количества тестиси от овце и бикове. Крайният резултат е огромно увеличение на производителността, особено в областите на сила, скорост и мускулна големина.

Защо някои спортисти злоупотребяват с анаболни стероиди

Вярвайки, че анаболните стероиди в спорта могат да подобрят конкурентоспособността и производителността, неинформираните или заблудени спортисти, понякога насърчавани от треньори или родители, злоупотребяват с тези лекарства, за да изграждат чиста мускулна маса, да насърчават агресивността и да увеличават телесното тегло. Някои спортисти често вземат два или повече анаболни стероида заедно, смесвайки перорални и / или инжекционни видове, а понякога добавят и други лекарства, като стимуланти, болкоуспокояващи или растежни хормони. Това се нарича “подреждане”. Спортистът вярва, че различните лекарства ще произвеждат по-голяма сила или размер на мускулите, отколкото при използване само на едно лекарство. Това, което те не знаят или решават да игнорират, е увреждането на тялото, което злоупотребата с тези наркотици може да причини.

Разлики между законни и незаконни анаболни стероиди в спорта

Чудите се каква е разликата между използването на правни стероиди, които са безопасни и супер ефективни, без лоши ефекти, срещу незаконни стероиди с много странични ефекти?

  • Правни стероиди.

Когато използвате юридически анаболни стероиди в спорта и бодибилдинга, можете да повишите качеството на мускулите чрез сила, размер и издръжливост. Правните стероиди също ще могат да ви помогнат да подобрите периода на възстановяване по време на всяка работа, както и да увеличите енергията, да увеличите окислението на мастните тъкани и да увеличите загубата на тегло. Основната причина, поради която са налице правни стероиди, е, че те обикновено са направени от естествени съставки. Докато те могат да се различават за всеки продукт, много от тях включват смеси от растителни екстракти, аминокиселини и витамини. Друга причина, поради която са налице правни стероиди, е консумацията в капсулна форма. Незаконните стероиди са силно свързани с употребата на инжекции и игли. Ето защо, правните стероиди все още могат да се възползват от ползите от изгаряне на мазнините и растежа на мускулите без използването на опасни инжекции.

  • Незаконни стероиди.

Основната разлика между законните и незаконните стероиди е целта на лекарството. Анаболните стероиди се предписват от лекари, които имат за цел лечение на забавени признаци на пубертет или импотентност. Това е така, защото анаболните стероиди подпомагат растежа на скелетните мускули и мъжките сексуални характеристики. За стимулиране на тестостерона, анаболните стероиди се използват за подобряване на външния вид, мускулната маса, изграждане на издръжливост, натрупване на сила, по-голяма издръжливост в тренировките, повишаване на спортната активност и бързо възстановяване. Други медицински ползи включват използването им в заместителна терапия за мъже, чиито тестиси не успяват да произведат достатъчно тестостерон в организма. Пациенти с HIV и пациенти с рак също получават анаболни стероиди, за да повишат апетита си, да получат мускулна маса и да подобрят цялостното си благополучие. Ако използвате тези стероиди без лекарско предписание и инструкции, вашето действие се счита за незаконно и опасно за вашето собствено здраве.

Подреждане на юридически анаболни стероиди

Същите като синтетичните анаболни стероиди в спорта, правните стероиди могат да бъдат подредени заедно, за да получите още по-добри резултати. Но първо трябва да знаете какво наистина искате. Искате ли да насипвате или раздробявате мазнините? Има три различни стака, които можете да използвате. Един от тях е да изгради повече мускули, а вторият да изгаря мазнините, а третият е универсален микс от двата свята. За да научите повече за юридическите анаболни стероиди в спорта и как да ги използвате правилно и безопасно, кликнете върху банера по-долу.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>