Излагането на страничните ефекти на Dianabol

Без съмнение, Dianabol странични ефекти са реални, защото FDA отиде след такива лекарства и накара техните производители да го прекратят. Хората смятат, че Dianabol е много полезен за бодибилдинг, но също така може да предизвика потенциални проблеми, особено ако го приемате с неправилна диета. Силно се препоръчва да се вземат правилните храни заедно с стероиди като Dianabol. Обсъждане на Dianabol странични ефекти в детайли ще ви позволи да имате по-ясна картина на този стероид, който ще ви помогне да решите дали да започнете да го приемате.

Странични ефекти от използването на Dianabol

Да, можете да имате голяма полза, когато използвате Dianabol, но имайте предвид, че тези ползи идват с голяма цена. Ето защо FDA ограничи използването й в Америка. Така че, преди дори да решите да го използвате, помислете за следните странични ефекти на Dianabol:

 • Dianabol има естрогенен ефект върху организма като много други анаболни стероиди. Продължителната употреба на Dianabol ще го промени на метилестрадиол и ще произведе ефекти на гинекомастията като цици на човек, промяна на гласа и други женски черти.
 • Високата степен на задържане на вода е друг проблем, свързан с Dianabol и който може да причини високо кръвно налягане.
 • Повишава желанието ви за секс
 • Той идва с ефекти на маскулинизация като акне и увеличен растеж на косата.
 • Използването на Dianabol може да повиши нивото на лошия холестерол, като същевременно потиска производството на добър холестерол. Това може да причини сърдечно-съдови проблеми.
 • Намалява нивото на тестостерона в организма, тъй като потиска производството му.
 • Причинява безсъние.

Как да се избегнат страничните ефекти на Dianabol

Ето 5 начина, по които можете да избегнете страничните ефекти на Dianabol, докато се възползвате от предимствата му за културизма:

 • Вземете ароматазни инхибитори.

Ароматазните инхибитори предотвратяват превръщането на Dianabol в естроген. Той също така помага за изравняване на количеството на естрогена в организма. В резултат на това можете да предотвратите неща като депресия, безплодие и гинекомастия.

 • Използвайте по-малки дози Dianabol.

Въпреки че някои хора твърдят, че приемат 100 мг Dianabol дневно за периоди до 12 седмици, това е опасно. Независимо дали сте нов потребител или подправен, максималната доза Dianabol трябва да бъде 50 mg на ден. Що се отнася до целия цикъл на Dianabol, той не трябва да продължава повече от 8 седмици. Трябва да има 8-седмична почивка от един цикъл в друг. Може да бъде изкушаващо да използвате по-висока доза или да удължите цикъла, но това само ще нанесе вреда на тялото ви. По-малките дози работят. Някои хора получават резултати, като използват по-малко от 10 мг на ден. Всичко зависи от реакцията на тялото ви към лекарството.

 • Вземете тестостерон.

По време на цикъла Dianabol, някои мъже изпитват намаляване на производството на тестостерон. Производството не спира, но произведените количества са недостатъчни. Това може да затрудни постигането на целите на изграждането на мускулите. За да избегнете проблема, трябва да вземете добавки за тестостерон, за да върнете хормона до нормалната му концентрация. След като завършите цикъла на Dianabol, тялото ви автоматично ще увеличи производството на тестостерон.

 • Помислете за медицински състояния.

Известни са някои заболявания, които изострят страничните ефекти на Dianabol, наблюдавани по време на неговия цикъл. При използване на Dianabol, предварително съществуващо заболяване като висок холестерол или високо кръвно налягане може да увеличи риска от сърдечен удар. Ако имате чернодробно или бъбречно заболяване, стойте далеч от Dianabol. Хората с диабет също трябва да избягват Dianabol, тъй като увеличава количеството на глюкозата в кръвния поток. Можете да получите по-безопасна алтернатива, ако имате някое от тези условия.

 • Използвайте го правилно.

Не на последно място, трябва да използвате Dianabol по правилния начин. Това означава придържане към правилната доза, правилен цикъл и правилен период на почивка. Това ще ви позволи да извлечете максимални ползи от циклите на Dianabol. Не се изкушавайте да използвате Dianabol за други цели. Това само наранява напредъка на мускулната печалба и изграждането на сила. Това може дори да доведе до фатален изход.

заключение

Dianabol често се нарича дядо на всички анаболни стероиди, и въпреки конкуренцията, тя все още има силно следване. Въпреки това остава фактът, че този анаболен стероид има странични ефекти. Използването на Dianabol без лекарско предписание дори се счита за незаконно. Ако не искате да влезете в правни проблеми или да изпитате странични ефекти на Dianabol, наистина трябва да обмислите използването на естествен стероид, произведен от Crazybulk. Crazybulk е надежден производител, който предлага легални и безопасни добавки, направени от натурални съставки, които могат да имат същия ефект като анаболните стероиди. Така че, ако искате да намерите алтернатива на Dianabol, която е без странични ефекти, посетете официалния сайт на Crazybulk, за да получите правилния продукт!

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>