Избор на най-добрата добавка за хитозан

Хитозанът е хранителна добавка, която ви помага да отслабнете и да понижите нивата на холестерола. Прочетете, за да разберете как да изберете най-добрата добавка за хитозан. Хитозанът е вид влакно, получено от твърдия външен скелет на миди, включително раци, омари и скариди. Хитозан се използва за лечение на затлъстяване и висок холестерол и болест на Крон. Използва се и за лечение на усложнения, с които често се сблъскват пациентите с бъбречна недостатъчност на диализа, включително висок холестерол, „уморена кръв“ (анемия), загуба на сила и апетит и проблеми със съня (безсъние). Във фармацевтичното производство хитозанът се използва като пълнител в таблетки; като носител на лекарства с контролирано освобождаване; да се подобри начинът, по който се разтварят определени лекарства; и да маскира горчиви вкусове в разтвори, приети през устата.

Ползи за здравето може да предложи най-добрата хитозанова добавка

Най-добрата добавка на хитозан може да предложи следните ползи за здравето.

  • Повишава ефективността на инсулина: Хитозанът се възползва от балансирането на действията на клетките, които произвеждат инсулин, и по този начин кара инсулина да действа по-ефективно при намаляване на нивото на кръвната захар.
  • Поддържа нивата на здравословен холестерол: Хитозан помага за поддържане на здравословен нисък метаболизъм на холестерола, а също така повишава здравословния липиден метаболизъм.
  • Помага за отслабване: Хитозан образува съединителни филми, свързващи се с жлъчката и мастните киселини в червата. След това филмите преминават през храносмилателната ви система, увеличавайки количеството мазнини, отстранени в изпражненията. Интересното е, че хитозанът също може да намали чувството на глад.
  • Помага за понижаване на високото кръвно налягане: Редовната консумация на хитозан спомага за понижаване на систолното кръвно налягане.
  • Намаляване на болестта на Крон: Повишените нива на хитозан могат да предотвратят болестта на Крон чрез намаляване на нивата на хомоцистеин в организма.
  • Намалява риска от анемия: Анемията е медицинско състояние, при което хитозанът не се усвоява правилно от човешкия организъм. С най-добрата добавка на хитозан има добра възможност тялото да бъде защитено срещу анемията.
  • Намалява шансовете за инфекция: Хитозан има превъзходна бионаличност, може да освобождава активни съединения в кръвта и да засили имунния отговор. В резултат на това може да предложи защита срещу определени инфекции и дори да подобри ефективността на ваксината чрез увеличаване на производството на антитела.

Как да изберем най-добрата добавка за хитозан

Най-добрата добавка на хитозан се прави от чисти раци и скариди. Това означава, че тези ракообразни се приготвят в силно защитна среда, съобразена с изискванията за безопасност. Ако искате да получите най-полезния хитозан, трябва да проверите степента на деацетилиране. Тя се измерва в проценти. Може да бъде от 60 до 100 процента. Колкото по-голям е процентът, толкова по-добри са ползите от хитозан. Как да разбера, че продуктът е добър?

  • Най-добрата добавка за хитозан трябва да е от компания, която следва индустриални стандарти за осигуряване на качеството. Тя включва добро сертифициране на производствените процеси.
  • Продуктът е близо до природни източници. Това означава, че няма пълнители или химикали.
  • Производителят има дълъг опит в производството на висококачествени продукти.

заключение

Най-добрата добавка на хитозан е направена от естествен материал. И само компании с висококачествени системи ще произвеждат най-добрите добавки. Най-добрата добавка на хитозан може да ви помогне не само да отслабнете и нивата на холестерола, но и да подобрите цялостното си здраве. Кликнете по-долу, за да получите най-добрата добавка на хитозан.

Chitosan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>