Изборът на най-добрите добавки за спортно хранене

Ако искате да знаете най-добрите спортни хранителни добавки, тогава искате да прочетете тази статия. Спортното хранене е бързо развиваща се индустрия с протеини, енергийни гелове и добавки, които са популярни продукти за спортна храна, използвани единствено от културисти и спортисти, които сега се използват от по-голямата част от населението. В САЩ добавките за спортно хранене сега се съхраняват в магазина. Почти половината (47%) от потребителите, които използват продуктите, казват, че те са част от ежедневната им диета. За съжаление, по-голямата част от спортните добавки не правят абсолютно нищо. Научно казано, те просто са надценени плацебо. Не всички добавки обаче са безполезни. Има истински спортни добавки, научно доказани, за да ви помогнат да увеличите енергията, да изградите мускули, да загубите мазнини и да сте здрави. И в тази статия ще намерите най-добрите добавки за спортно хранене.

3-те най-добри спортни добавки за спортисти

Ако сте сериозен спортист, със сигурност сте чули, че добавките могат да ви помогнат да извлечете максимума от интензивните си тренировки и диетата на място. Но кои добавки? Ако тълпата ви е да получите колкото е възможно по-голяма и силна, тези три най-добри добавки за спортно хранене могат да ви помогнат да го направите.

 • Аминокиселини с разклонена верига.

Ако сте спортист или бодибилдър, не можем да измислим нито една причина да не приемаме BCAAs по време на тренировка. Освен факта, че те са вкусни, отпиването на BCAA между комплектите може да помогне за ускоряване на възстановителните и възстановителни процеси след тежка тренировка. Проучване от 2010 г. установи, че участниците, които са погълнали BCAA при 100 милиграма на килограм телесно тегло, или около 9 грама за 200-килограмов индивид, са претърпели значително по-малка мускулна болест и увреждания след протокола с голям обем. Изглежда, че BCAAs, особено левцин, спомагат за регулиране на протеиновия метаболизъм чрез насърчаване на синтеза на протеини и подтискане на разграждането на протеините, което може да подобри възстановяването на мускулите, увредени по време на тренировката на резистентност.

 • Суроватъчен белтък.

Когато става въпрос за изграждане и запазване на мускулната маса, протеинът е едно от най-важните и популярни добавки за спортно хранене в света. Редовната консумация на протеини, особено в “анаболния прозорец”, който непосредствено следва упражнението, допринася за значителния растеж и възстановяването на мускулните влакна. Протеините не са специфични за пола, което означава, че ползите от него могат да се разпростре върху мъже и жени от всички възрасти, видове тяло и нива на фитнес.

 • креатин.

Това е най-добре проучената молекула във всички видове спортно хранене – предмет на стотици научни изследвания – и ползите са ясни. Креатинът увеличава чистата мускулна маса и сила, осигурява гориво, особено по време на интензивни упражнения, буферира водородните йони, подпомага възстановяването и подобрява адаптацията на обучението. И най-хубавото е, че креатинът прави всички тези неща естествено и безопасно.

BlackwolfWorkout: най-добрата добавка за спортна храна

BlackwolfWorkout е всичко-в-едно тренировка добавка, която съчетава най-добрите спортни хранителни добавки: BCAAs, суроватъчен протеин и креатин. BlackwolfWorkout има уникална енергийна комбинация от съставки, която се предлага в оптимални количества от BCAAs, качествен суроватъчен протеин, креатин, витамини и минерали, които тялото и мускулите изискват преди, по време и след фитнес залата, така че можете да получите „най-големия удар за вашата тренировка “. Тази добавка съдържа истински съставки и никакви пълнители! BlackwolfWorkout съдържа всяка важна аминокиселина, от която тялото ви се нуждае, за да е сигурно, че всяка тренировка е от значение. Няма повече чувство на умора и влачене на фитнес във фитнеса. Някои от съставките, които ще намерите в BlackwolfWorkout, включват следното:

 • L-левцин.
 • Изолевцин.
 • таурин.
 • Креатин монохидрат.
 • 90% изолат от суроватъчен протеин.
 • L-карнитин.
 • Екстракт от зелен чай.
 • Витамин В5, В6, В12 и витамин Е.

Това са само някои от съставките, които ще намерите в добавката за BlackwolfWorkout. Причината, поради която BlackwolfWorkout работи по-добре от средната ви спортна добавка е, че комбинирането на най-добрите съставки, които дават на тялото ви хранителните вещества, от които се нуждаете от момента, в който започнете тренировката до края на тренировките. За повече подробности за приложението BlackwolfWorkout, посетете официалния уебсайт, за да видите по-подробни описания на този продукт и допълнителни ползи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>