Избелване на зъби за чувствителни зъби: възможно ли е?

Избелването на зъбите е чудесен вариант за озаряване на усмивката ви, но безопасно ли е за чувствителните зъби? Как действа избелването на зъбите за чувствителни зъби? Често чувствителните зъби могат да бъдат причинени от отстъпващи венци, гингивит или напукани зъби. Това прави избелването на зъбите за чувствителни зъби малко по-сложно, поради което е добре да се консултирате със зъболекаря си, преди да започнете програма за избелване. Тъй като вашият зъболекар познава най-добре вас и вашата стоматологична история, тя е добре информирана и следователно може да работи с вас, за да разработи най-ефективния и удобен вариант за избелване на чувствителни зъби, когато е подходящото време.

Избелване на зъби за чувствителни зъби: има ли надежда?

Избелването на зъбите за чувствителни зъби е предизвикателно, но със сигурност има надежда. Въпреки че на пазара има безброй избелващи гелове, ленти, пасти за зъби и други лечения, тези с чувствителни зъби и венци трябва да бъдат по-предпазливи към избраните от тях продукти. По-белите, по-светли зъби всъщност се отнасят до активните съставки. Има три основни формули за избелване и грижа за зъбите:

  1. Бромелайн: Ензим, получен от ананас – може да разгради петна по повърхността на зъбите без вредни, абразивни ефекти върху емайла. Всъщност гелите за избелване на зъби с естествен ензим (като бромелайн) имат по-добър ефект на избелване от по-абразивни формули за паста за зъби, които включват избелваща съставка като перлит.
  2. Екстракт от семена на грейпфрут: Гелите за избелване на зъби, съдържащи екстракт от семена на грейпфрут, се казва, че създават чудеса при избелването. Екстрактът от семена на грейпфрут е естествена съставка, която ще избели зъбите, без да износва емайла на вашите зъби.
  3. Екстракт от цветя от лайка: Екстрактът от цветове от лайка естествено избелва зъбите и предотвратява появата на петна без чувствителност.

Избелване на зъби за чувствителни зъби у дома

Може би обвинявате сутрешното си кафе или чай. Или отново, може да се окаже, че се наслаждавате на червено вино прекалено често. Независимо от виновника, зъбите ви изглеждат видимо жълти и бихте искали да направите нещо по въпроса. Е, избелването на зъбите за чувствителни зъби е много възможно да се направи у дома. Когато не можете да направите разлив в зъболекарския кабинет на професионално избелващо лечение, продуктът за избелване на зъби у дома е следващото най-добро нещо. Независимо дали предпочитате ленти, гелове, химикалки или комплекти, там има лечение за всеки, който да постигне по-бяла усмивка без болка или чувствителност. И сме намерили най-доброто от тях. Потопете зъбите си в нашия избор на избелване на зъби за чувствителни зъби по-долу.

MySmile Teeth Whitening Kit: идеален за чувствителни зъби

Скъпата професионална помощ е извън обсега на много от нас, а избелващите пасти за зъби не винаги вършат работа. Ако искате да си върнете увереността, спокойно и в собствения си дом, можете да си купите MySmile Teeth Whitening Kit – първокласен домашен комплект, ефективно озаряващ и избелващ цвят на зъбите. MySmile Teeth Whitening Kit е най-добрият комплект за избелване на зъби за чувствителни зъби, които можете да намерите. Комплектът се предлага с LED светлина, табла за уста, гел и ръководство. MySmile Teeth Whitening Gel е идеален за чувствителни зъби, тъй като е направен от мощна комбинация от ботанически продукти, които включват бромелайн, екстракт от семена на грейпфрут и екстракт от цветя от лайка. Ще ви хареса фактът, че този продукт е естествен, но същевременно мощен. Потребителите на MySmile Teeth Whitening Kit са не само индивиди с чувствителни зъби, но и такива, които следват веганския начин на живот и хората като цяло. С използването на MySmile Teeth Whitening Kit прекрасна усмивка и по-бели зъби са на ваше разположение! Ето как да използвате MySmile Teeth Whitening Kit:

  • Поставете тавата за уста върху зъбите и изтрийте всеки гел, който е в контакт с венците ви.
  • Натиснете бутона за старт, за да започнете десетминутното отброяване. Затворете устата си, за да фиксирате тавата в положение.
  • След като светлината автоматично се изключи и чуете бързия тон, извадете тавата за уста.
  • Изплакнете зъбите си с топла вода, след това извадете устната тава от избелващата светлина и я почистете.
  • За напълно оптимални резултати повторете тази избелваща процедура в продължение на шест до дванадесет последователни дни.

Ако се нуждаете от повече информация за MySmile Teeth Whitening Kit, не се колебайте да отидете на официалния уебсайт.

mySmile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>