Значението на capsicum за чиста мускулатура

Някои храни помагат за по-лесно изграждане на чиста мускулна маса, като един от тях е capsicum. Няма да се объркате, за да разчитате на капсикум за чиста мускулна маса. Мускулестото тяло не се изгражда само в салона. Разбира се, че знаете хранителните въпроси, но какво може да не знаете? Някои храни ви помагат да тренирате по-силно, изгаряте мазнините по-бързо и изграждате мускулите по-лесно. Така че спрете паниката, запазете спокойствието си и вземете паприка за чиста мускулна маса.

Какво е капсикум?

Capsicum е роден в Америка, където се отглежда много години. Те се използват за много цели като зеленчуци, лекарства и подправки. Във Великобритания Capsicum се нарича червен пипер или зелен пипер или люта чушка. В Съединените щати и Канада голямата форма на паприка е известна като чушка. Когато говорим за употребата на capsicum, тя е много използвана в медицината. Те се използват главно в лекарства и здравни добавки като противовъзпалително средство, анти-рак, антиоксидант, аналгетици и стимулатори на кръвообращението. Capsicum се използва широко и в ястия, които придават успокояващ вкус и вкус.

Capsicum съдържа витамин С

Витамин С е жизненоважен за бодибилдърите, тъй като помага за предотвратяване на болести, което означава, че отнемате по-малко почивки от обучението. Нивата на витамин С са обратно пропорционално свързани с нивата на инсулинова резистентност и висцерални коремни мазнини, т.е. Capsicum е с високо съдържание на витамин С, така че ще ви е нужен за изграждане на чиста мускулна маса. Ползите от capsicum за чиста мускулна маса са били признати от много диетолози.

Как да се използва capsicum за чиста мускулна маса

Можете да разчитате на капсикум за чиста мускулна сграда, но със сигурност не означава, че можете да игнорирате други важни храни. Най-добрата диета за чиста мускулна е диета с ниско съдържание на въглехидрати с около 100 грама въглехидрати и има протеин около 130 грама на ден. Има няколко налични варианта на протеини. Най-добрите хранителни опции за протеините са извара, суроватъчен протеин и соя. Трябва да се включат зелени зеленчуци като каланов спанак, маруля и копър. Можете да добавите и карфиол, и черни маслини, и гъби, и гъби. Но няма пшеница, ориз, макаронени изделия / юфка, хляб, захар и картофи. Не забравяйте да ограничите употребата на лук. Като спешна храна може да имате шепа ядки като бадеми, орех и бразилски орех. Фъстъчено масло може да бъде добре преди тренировка или след тренировка, просто проверете етикета за съдържание на въглехидрати и всички транс мазнини, включително. След тренировка суроватъчният протеин е много важен.

Голямото значение на capsicum за чиста мускулна маса: заключение

Capsicum има много високо съдържание на витамин С, който помага за изгарянето на мазнините и превръщането на въглехидратите в гориво. В проучване изследователите открили, че мускулната тъкан изпива витамин С, помагайки му да обработва карнитин, мастна киселина, която е от съществено значение за мускулния растеж и възстановяване. Само половин чаша капсула осигурява 300% от препоръчителния Ви дневен прием на витамин С. Ако не харесвате естествения вкус на паприка, най-добрият избор е да консумирате екстракт от паприка в добавка. Добавките Capsicum се предлагат на пазара в различни марки. Ако искате да знаете най-добрите добавки за закупуване и вземане на капсикуми, кликнете върху банера по-долу, за да получите точната информация.

Capsiplex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>