Знаете Winstrol странични ефекти, преди да го използвате

Winstrol е много ефективен анаболен стероид за културизъм. Въпреки това, всички културисти трябва да знаят Winstrol странични ефекти, преди да използвате този стероид. Много културисти използват Winstrol, защото този стероид има склонност да поставя най-малкото напрежение върху тялото. Независимо от това, все още има няколко неприятни развития, които може да изпитате, когато използвате Winstrol.

Winstrol доза

По-долу са препоръчителни дози Winstrol за създаване на впечатляващи резултати:

 • Winstrol за сила – 25mg всеки ден в продължение на 8-10 седмици.
 • Winstrol за рязане – 50mg всеки ден в продължение на 6-8 седмици.
 • Winstrol за групиране – 100mg всеки ден в продължение на 4 седмици.

Тези дози се считат за безопасни за организма, но това не означава, че те са свободни от странични ефекти. Winstrol, обаче, е химически наркотик, който може да повлияе на телесните характеристики както положително, така и отрицателно.

Как да се справим с страничните ефекти на Winstrol

Няма магически куршум за справяне със страничните ефекти, причинени от Winstrol. Няма нито едно лекарство или техника, които можете да използвате, за да ги откажете, тъй като най-добрият метод включва лечение на всеки страничен ефект поотделно и използване на правилния подход, за да се сведе до минимум страничния ефект или да се премахне. Преди да преминете към конкретните стъпки, ето някои общи съвети, които трябва да имате предвид:

 • Вземете само препоръчителната доза Winstrol.
 • Не увеличавайте дозировката, докато тялото ви не се използва за по-ниската доза и вече няма да усеща странични ефекти.
 • Не удължавайте цикъла по-дълъг от 12 седмици, ако сте начинаещ.
 • Подредете само с подходящи стероиди: това е особено важно за жените.

Сега нека разгледаме различните странични ефекти на Winstrol и как да се справим с тях.

 • Вирилизация.

Колкото по-висока е дозировката на Winstrol, толкова по-вероятно е страничните ефекти да се задействат. Това правило важи и за мъжете, така че, като се придържате към ниски дози, най-тежките странични ефекти могат да бъдат избегнати. Ако не почувствате никакви странични ефекти на Winstrol при тези ниски нива, можете да увеличите сумата на стъпки.

 • Ниско либидо.

Ако ефектът е понижаване на либидото ви, намалете дозата. Мъжете могат да допълнят цикъла си с тестостеронов бустер и той трябва да възстанови сексуалното ви желание до нормалните си нива.

 • Проблеми с косата и кожата.

Ако сте генетично предразположени към тези състояния, приемането на Winstrol може да го предизвика, но дали сте приели стероида или пък вероятно няма да го усетите. Най-добрият начин да се справите с това е да не приемате Winstrol за няколко седмици, а когато възобновите дозата, трябва да бъде по-ниска. Същият съвет важи и за жените: прекомерният растеж на косата е най-добре да се противодейства с ниски дози.

 • Висок холестерол.

Ако нивото на холестерола вече е високо, започнете диета и я доближете до нормалните нива. След като постигнете това, можете да започнете да приемате Winstrol. Това не означава, че трябва да отидете на диета за катастрофа: това не е здравословно. Все още трябва да ядете много, за да запазите теглото си, но трябва да сте сигурни, че нивото на холестерола ви не е твърде голямо.

 • Чернодробна токсичност.

Ако приемете стандартната доза Winstrol и на здравословна диета, черният дроб трябва да е добре, след като завършите цикъла. Но ще бъде друга история, ако пиете алкохолни напитки, докато използвате Winstrol. Ако искате да избегнете чернодробна токсичност, внимавайте за черния дроб. Ако сте в добро състояние, не трябва да има проблеми, дори ако използвате Winstrol. Тези странични ефекти на Winstrol са реални, но можете да направите нещо за тях и да се уверите, че не се влошават. Всички анаболни стероиди имат странични ефекти, но имате средствата да се справяте с тях и да получавате максимални резултати.

Правни алтернативи на Winstrol

Можете да благодарите на науката за създаването на законни алтернативни продукти за много стероидни марки. Тези правни продукти действително имитират ефектите на анаболните стероиди и доставят почти същия начин на действие. Най-доброто от тях е, че са безопасни и без странични ефекти. Може би си мислите как е възможно? Отговорът на това е съвсем прост, изборът на билкови елементи ги прави лишени от всякакви странични ефекти. Множество индустрии допринасят за производството на законни алтернативи на анаболните стероиди, но има по-малко такива, които правят същото, както казват. Crazybulk е най-доверената компания в света, която произвежда и продава легални алтернативни продукти за много стероидни марки. Продуктите на Crazybulk са добре известни като безопасни, естествени, законни и ефективни. Така че, ако търсите най-добрата алтернатива на Winstrol, намерете го само на официалния сайт на Crazybulk.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>