ефективно за отслабване са глюкоманан добавка за отслабване?

ефективно за отслабване са глюкоманан добавка за отслабване? За да знаете ефективността, трябва да знаем повече за глюкоманан.

Глюкоманан е захар, произведено от корена на растението коняк, която е била използвана в продължение на векове в традиционната японска кухня като сгъстител или желиращ агент. Тя е толкова известен в Япония, че той дори има свой псевдоним, метла на червата, която ви дава добра представа за това как работи. Само за няколко калории, глюкоманан създава чувство за ситост, като абсорбират вода и разширяване, за да образуват обемисти влакна в стомаха си.

Безопасно ли е?

Най-често срещаните жалби за вземане глюкоманан като добавка в редица изследвания е преходно подуване на корема и газове. Изследователите смятат, че това може да се дължи на внезапното въвеждане на фибри в диетата с ниско съдържание на фибри. Повечето от тях не са били разубедени от това леко неудобство и в рамките на няколко седмици, тези странични ефекти утихна. Освен това, глюкоманан се появява в безопасност.

Как работи?

Глюкоманан може да работи в стомаха и червата чрез абсорбиране на вода за образуване на обемисти влакна, който третира запек. Тя може също да се забави абсорбцията на захар и холестерола в червата, което помага да се контролира нивата на захарта в диабет и намаляване на нивата на холестерола.

Има ли наистина работа?

Проучване механизми винаги е интересно, но това, което наистина искам да знам е, ако тези неща води до реални паунда загуба. За щастие, ние имаме няколко рандомизирани контролирани проучвания върху глюкоманан. Тези видове изследвания са златен стандарт на научни експерименти при хора. В най-голямата, 176 здрави хора с наднормено тегло са били рандомизирани да преглъщат или добавка с глюкоманан или плацебо (сляпо хапче), а на нискокалорична диета. Три различни глюкоманан добавки са тествани, с различни дози. Някои също имаха други влакна, добавени към тях.

Защо трябва да вземат обезщетения глюкоманан

Докато изследването все още се развива и FDA не е дал одобрението си за някакви здравословни глюкоманан продукт или отслабване претенции, предварителни проучвания са обещаващи. В един 2007 проучване, публикувано в британския вестник Nutrition, участниците, които приемат комбинирана добавка глюкоманан и Psyllium люспи загубили около 10 паунда за 16 седмици в сравнение с 1,7 паунда изгубени в групата на плацебо. Друго проучване, като се използват само глюкоманан показа средно по 5,5 кг са загубили повече от осем седмици, без да се правят каквито и да било други диета или начин на живот промени.

Къде мога да получа повече информация?

Можете да получите информация от официалния сайт, който дава някои фонови и съвети и игрални снимки на коняк корен и глюкоманан прах. Опитвали ли сте тези юфка или взети на глюкоманан добавки? Нека да знаят, ако искате юфка. Можете също така знае как да ги подготви или ако сте имали успех с формата на добавка.

Какво да купя?

Е, не може да бъде объркан за най-добрата добавка Глюкоманан, която работи ефективно за намаляване на теглото. Препоръчваме ви да се добил Col SlimFizz. Това прабългарско Col SlimFizz дава повече ползи с натурални и безопасни начини. Разбира се, че е на разположение само на официалния сайт. Поради това, кликнете върху поръчката връзка тук, за да продължите да официалните интернет страници. Това е най-подходящото време да се вземат добил Col SlimFizz. Това е абсолютно за вас.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>