Естествени тайни против бръчки

Изхвърлете този крем против бръчки! Вместо това, огледайте кухнята си за естествени естествени решения против бръчки. Харесва ви или не, някои от най-добрите кремове против бръчки идват от момчета в бели палта. Но това не означава, че трябва да се размазвате върху непреодолими синтетични съставки, ако не искате да изглеждате като стара закачалка. Всъщност има естествени алтернативи против бръчки, които могат напълно да ви накарат да изглеждате по-млади, по-гладки, по-лъскави и куп други добри прилагателни. Просто знайте какво да търсите – и къде да го намерите.

Естествени бръчки: преглед

Бръчките, естествена част от стареенето, са линиите и гънките, които се образуват в кожата ви. Някои бръчки могат да станат дълбоки пукнатини или бразди и могат да бъдат особено забележими около очите, устата и шията ви. Въпреки че генетиката определя предимно структурата и текстурата на кожата, излагането на слънце е основна причина за появата на бръчки, особено за хора с нежна кожа. Други фактори, като нездравословна диета, тютюнопушене и замърсители, също допринасят за появата на бръчки. Ако бръчките ви притесняват, има естествени тайни против бръчки, които ще ви помогнат да изгладите бръчките или да ги направите по-малко видими.

5 естествени решения против бръчки, които действат

Вместо да се борите с бръчките със скъпи кремове и медицински процедури, защо да не опитате тези одобрени от специалисти естествени решения против бръчки?

  1. Джинджифил: Започнете деня си с топла чаша чай от джинджифил. Смесете малко настърган джинджифил и мед в малко гореща вода. Чаша от този чай е заредена с ползи против стареене. Медът има естествени антибактериални свойства и помага за намаляване на възпалението. Джинджифилът е богат на антиоксидант, наречен гингерол, който помага за защита от разпадане на колаген.
  2. Банан: Има нещо, което един банан може да направи, отколкото просто да ви напълни на закуска. Известно е също така, че повишава производството на колаген, известно е, че предотвратява или намалява бръчките. Включете плодовете възможно най-често, като част от вашата диета.
  3. Гроздови семена: Проучванията показват, че гроздови семена всъщност могат да повишат нивата на антиоксиданти в кръвта ви. Известно е също така, че защитават колагена и еластина в кожата ви – протеините, които придават на кожата ви еластичност и твърдост. Екстрактът от гроздови семки е популярен във Франция.
  4. Краставица: Високо съдържание на вода и пълна с хранителни вещества като магнезий, калий, витамини А и Е, краставиците насърчават кръвообращението и заздравяването, които спомагат за намаляване на бръчките около очите и създават светещ тен.
  5. Вода: Пиенето на достатъчно вода може да осигури забележими резултати на кожата ви, като подобри тонуса, текстурата и дори усъвършенства контурите на лицето ви – в рамките на 3 – 5 дни. Изглежда по-ярко и сияещо отвътре. Увеличете приема до минимум 3 литра на ден.

Вземете добавка

Ако има една добавка, която трябва да приемате, за да получите по-добра, по-млада кожа, Pure Collagen е това. Pure Collagen е натурална добавка против wrinke, която съдържа Verisol®, естествена формула от биоактивни пептиди от колаген тип I и III за:

  • Намалете появата на фини линии и бръчки.
  • Подкрепя хидратацията и еластичността на кожата.
  • Подпомагайте растежа на здрава коса и нокти.

За тези предимства насърчаваме хората да купуват Pure Collagen с Verisol®. Кликнете по-долу, за да получите своя Pure Collagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>