Добрите причини, поради които се използва CLA 1000mg

За тези от нас, които не ядат месо и млечни продукти редовно, допълването с CLA 1000mg може да е това, от което се нуждаете. Но защо да използваме CLA 1000mg? Намерете причините тук. CLA (конюгирана линолова киселина), леко променена форма на есенциалната мастна киселина линолова киселина, е известна със своите ползи за здравето, когато става въпрос за осигуряване на подкрепа за здравия състав на тялото и тонуса. CLA може да се получи от месо и млечни продукти. Въпреки това, повечето месни и млечни продукти днес съдържат ниски нива на CLA. Затова на хората се препоръчва да използват добавки, за да отговорят на дневните нужди от прием на CLA. CLA добавки се предлагат в различни качества. Но досега CLA 1000mg е най-препоръчваното от специалистите по хранене. Препоръчителният начин за използване на CLA 1000 mg е комбинирането му с диета с намалени калории и ежедневна програма за упражнения.

Колко CLA трябва да вземете?

Учените са показали, че 3000 милиграма, или три грама CLA, е препоръката за намаляване на мазнините. Тези дози се разделят на три отделни дози на ден с храна. Това е една от причините да се използва CLA 1000mg, което е за удобство. Ако една капсула или хапче съдържа 1000 mg активна CLA, тогава само трябва да се консумира една капсула с всяко хранене три пъти дневно, за да се постигне препоръчителната дневна доза от 3000 милиграма. Като поддържате вашите дози в рамките на 3000 милиграма параметри и ги разделяте на три дози на ден, приемани с храна, ще помогнете на тялото да произведе повече мускулна тъкан. Средната препоръчвана доза за лице без известни здравословни проблеми е 1,4 до 3 грама на ден, взети с храна.

Защо да използваме CLA 1000mg?

Може би се чудите защо използвате CLA 1000mg, когато можете да получите тази мастна киселина от естествен източник? Препоръчителното количество CLA, за да бъде от полза за вашите цели, е между 1,4 и 3 g на ден, което ще бъде получено от 500 g мазнини. Сега, това очевидно е далеч от това да бъдеш здравословен избор, затова CLA 1000 мг добавка е най-добрият вариант.

  • CLA поддържа загуба на тегло.

Той подобрява окисляването на мазнините, като ви помага да постигнете целта си за изгаряне на мазнините, особено в областта на корема. Може да се използва както по време на фазата на рязане, така и във фаза на напълване, когато все още искате да ограничите телесните мазнини. Това не означава, че CLA може да се използва само от спортисти или бодибилдъри, а не професионалните спортисти също могат да го използват.

  • CLA има анаболни ефекти.

CLA предотвратява разграждането на мускулите и спомага за изграждането на чиста мускулна маса. CLA се използва от културисти, за да задвижва глюкозата в мускулните клетки, за да стимулира анаболен отговор. Те знаят, че това ще им помогне да изградят по-плътна телесна маса чрез намаляване на телесните мазнини и увеличаване на метаболизма им: повече мускули изгарят повече мазнини.

  • CLA подпомага борбата с рака.

Въпреки че е установено, че линоловите киселини подпомагат растежа на тумора, последните проучвания показват, че CLA действително инхибира растежа на тумори.

  • CLA се бори с астма.

Освен другите му предимства, CLA помага и на астматиците да повишат своята толерантност по време на напрегнати упражнения. Така че, ако сте астматик и смятате, че това може да ви попречи да се придвижите извън границите, за да постигнете целите си, помислете дали да не вземете CLA, за да ви помогне в процеса.

  • CLA повишава чувствителността към инсулин.

Тази добавка намалява инсулиновата резистентност: тя помага на мастните киселини и глюкозата да преминат през мембраните на мускулните клетки далеч от мастната тъкан. В същото време това предотвратява появата на диабет при възрастни. Защо да използваме CLA 1000 mg преди всяко хранене? Консумирането на 1 капсула или хапче до три пъти на ден с храна ще ви помогне да изградите мускули и да изгорите мазнините. Това е добавка, която трябва да приемате редовно, ако сте сериозни за вашето обучение и искате да постигнете най-добри резултати.

Как да получите 1000 мг CLA от добавка

Не всички CLA добавки съдържат 1000 mg активна CLA на капсула. Затова трябва да обърнете особено внимание на количеството CLA във вашата добавка. Не се бъркайте с общото количество съставки. Например, някои популярни CLA добавки съдържат 1250mg съставки. От тях 80% са гарантирани като CLA. По този начин получавате доза от 1000 mg CLA. В зависимост от това как искате да вземете CLA добавката, може да искате да разгледате общата CLA за капсула. Например, определена добавка може да има доза от 3 капсули. Това означава, че всяка капсула съдържа само около 333 mg. Досадно е да се вземат по 3 капсули наведнъж. Но, ако прекарвате дозата на CLA през целия ден, по-добре е да имате по 3 капсули на доза, отколкото една голяма капсула. Ако все още се нуждаете от допълнителна информация за CLA, кликнете върху банера по-долу.

CLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>