Дневната доза форсколин за целите на загуба на тегло

Forskolin се използва от векове в традиционната медицина, включително аюрведа. Тук ще говорим за препоръчителната дневна доза форсколин. Днес, forskolin е много популярен във фитнес залата и се превръща в основен избор на лични треньори, за да привлекат своите клиенти в най-висока степен.

Какви са ползите за forskolin?

Защо някои хора приемат forskolin ежедневно? Е, трябва да знаете, че forskolin в правилната дозировка може да стимулира мозъка ви положително. Правилната дозировка на форсколин не създава “висок”, той поражда усещане за много ясни мисли и остър умствен фокус. Изучаването може да стане по-продуктивно и по-малко данъчно облагане. Обработването на голямо количество информация не води до чувство на неудовлетвореност или мозъчна мъгла. Докато тези видове ползи са чудесни за конкретни задачи, като например подготовка за изпит, те също имат обща полза за части от живота, които може да не се свържете веднага с ученето. Например, способността да се наблюдават, разбират и задържат тънкостите на социалната динамика на работното място или в рамките на група приятели могат да бъдат ценен инструмент за облекчаване на социалната тревожност. Forskolin може да бъде много полезен и за всяка част от живота, която се ползва от отворен и адаптивен ум. Справянето с ежедневното предизвикателство за отглеждане на дете, например, изисква способността да се адаптира и да се учи бързо. Forskolin може да подобри живота си в някои райони. Изследванията върху ползите от форсколин са обещаващи досега, въпреки че все още са много ограничени и все още са необходими повече изследвания, за да се разберат напълно неговите последици.

Forskolin дозировка за отслабване

Може би вече знаете, че forskolin е съединение, намерено в coleus forskohlii, тропическо растение в семейството на мента. За разлика от много други билки, използвани в традиционната медицина, Forskolin има някои научни изследвания, за да докаже своята ефективност. Поради влиянието си върху производството на някои мозъчни ензими и метаболизма на мазнините, Coleus forskholii е от интерес за много изследователи. Едно проучване изследва ефектите от приемането на 250 mg 10% екстракт два пъти дневно при затлъстели мъже. Имаше и проучване за това как една и съща доза форсколин засяга затлъстели жени. Резултатите от доказаното, че приемането на тази добавка наистина може да даде тласък на усилията за загуба на тегло. Най-важният факт, доказан от тези проучвания, е, че приемането на forskolin в продължение на шест месеца няма никакви неблагоприятни ефекти. Ето защо е безопасно да се включи в добре планирана програма за управление на теглото. Приложението на Forskolin може да се приема със средна чаша вода – около 8oz – преглъщане на капсулата и пиене на цялата вода. Това не само помага на таблетките да пътуват през тялото ви, но и да пият повече вода, е добро и за вас. Студената вода е доказала, че изгаря няколко калории.

Кога да вземете forskolin

Най-доброто време за вземане на форсколин е два пъти дневно преди хранене – за предпочитане тридесет минути преди хранене. Тъй като това не е мазнино свързващо вещество, приемането му с храна няма да промени, а ще бъде направено преди хранене, или хранене, позволяващо добавката да влезе в тялото ви и да работи както върху апетита, така и върху мазнините, преди да седнете, за да ядете. Най-добрият начин да започнете добавката е с кратък пробен период, за да видите дали страдате от нежелани странични ефекти, преди да полагате усилия да я включите в ежедневието си. След като направите това, то ще стане втора природа като вашата сутрешна чаша кафе. Въпреки че, разбира се, добавката ще бъде много по-добре за вас. Приемането на дозата си за всеки ден е важно – много малко лекарства и добавки, освен болкоуспокояващите, работят ефективно, ако се приемат спорадично. Ако знаете, че е вероятно да пропуснете доза или да не се замислите да вземете добавката си, настройването на алармата на телефона ви може да ви помогне. Приемането на таблетка веднага след като се събудите сутрин и отново веднага щом се върнете от работа, вероятно ще бъде най-доброто време да приемете тази добавка, за да я включите в ежедневието си. Кликнете върху банера по-долу, ако искате да научите повече за дозирането на форсколин за други здравни цели.

forskolin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>