Дека описание: анаболен стероид

Deca-Durabolin или Deca принадлежи към група лекарства, известни като анаболни стероиди. Прочетете в тази статия, за да научите повече за описанието на Дека като стероид. Deca-Durabolin насърчава процесите на изграждане на тъкани и производството на протеини. Използва се за лечение на анемия и остеопороза при жени в постменопауза.

Дека описание: какъв стероид

Deca-Durabolin е един от първите инжекционни андрогенни и анаболни стероиди, които се появяват на пазара. Дека е създаден през 50-те години с оригиналното наименование нандролон. Използва се в естерни форми за създаването на нандролон деканоат, продаван под търговското наименование Deca-Durabolin. Оттогава стана един от най-използваните анаболни андрогенни стероиди. Въпреки че се използва от спортисти за повишаване на тяхната производителност и за групиране, тя има няколко медицински приложения, включително за лечение на анемия, рак на гърдата, остеопороза и мускулни загуби. Спортистите, особено културистите, разчитат на продукта за увеличаване на чиста маса и сила. Това повишава нивото на тестостерона, като намалява разграждането на мускулите, за да подобри телесната маса и сила.

Съставът на Deca

Структурният състав на Deca-Durabolin е точно като този на тестостерон, като единствената разлика е промяната на 19-ия атом. Тази промяна в 19-тия атом се отразява на силата на Deca-Durabolin, което го прави по-слаб стероид в сравнение с тестостерона. Той също има положителна страна, защото намалява страничните ефекти. Той също така не се разпада в дихидротестостерон, предотвратявайки страничните ефекти, свързани с него. Също така е по-малко вероятно да се превърне в естроген, за разлика от тестостерона; Въпреки това, тя намалява производството на естествен тестостерон със 70%. С тази пост цикъл терапия е много важна след употреба. Друг отрицателен ефект на Deca-Durabolin е, че са необходими около осем седмици за постигане на резултати. Способността на Deca-Durabolin да увеличава масата, силата и високата степен на възстановяване я прави много популярна сред културистите.

Deca: за какво се използва този стероид

След разбирането на описанието на Дека, определено искате да знаете за какво се използва този стероид. Е, в медицинския свят, Дека се използва за лечение:

  • Остеопороза (загуба на костна тъкан).
  • Някои видове анемия.
  • Рак на гърдата (при жени).
  • Пациенти на дългосрочни кортикостероиди.

Както казахме преди, Дека принадлежи към група лекарства, известни като анаболни стероиди. Тези лекарства помагат за възстановяване на тъканите, които са станали слаби поради продължаващо заболяване или сериозно нараняване. Deca-Durabolin може да се използва за увеличаване на чистата телесна маса в случай на отрицателен азотен баланс. Може също да се използва за увеличаване на костната маса и стимулиране на образуването на червени кръвни клетки в костния мозък. Вашият лекар може да е предписал Deca по друга причина. Посъветвайте се с лекаря, ако имате някакви въпроси относно това защо е предписано това лекарство.

Дека за културисти

Тъй като структурният състав на Deca е подобен на тестостерона, той може да се използва и за увеличаване на мускулната маса и сила. Има много професионални културисти, които са използвали Deca. Дека се счита за изключително ефективен от гледна точка на групирането и всеки, който търси мускулен растеж и ограничени мазнини, може да го използва в случай на спешност. Освен това, за тези от вас, които биха могли да се борят с болки в ставите заради повдигащи се сесии, Deca е нещо, което може да предложи сериозно облекчение от проблема. Ако искате да научите повече за описанието на Deca и да разберете как безопасно да използвате този стероид или да намерите естествена алтернатива, можете да кликнете върху банера по-долу.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>