Дебел горелка с phentermine: безопасно ли е?

Някои мазнини горелки съдържат фентермин – рецепта лекарства, използвани за подтискане на апетита. Въпросът е дали мазнините горелки с фентермин са полезни за вашето здраве? Докато яденето на добре балансирана, намалена калорична диета и редовно упражняване са ключовете на загубата на тегло, някои лекарства могат да служат като мощни добавки. Едно такова лекарство е фентермин – един от най-популярните наркотици за отслабване в света. Phentermine е бил използван като една от основните съставки в някои мазнини добавки горелка. Въпреки това, използването на мазнини горелка с phentermine не е без рискове и странични ефекти.

Дали фентермин изгаря мазнините?

Затлъстяването причинява редица сериозни здравословни проблеми, включително сърдечни заболявания и диабет. За някои хора опасностите от затлъстяването пренебрегват потенциала за опасни странични ефекти на лекарства, отпускани с рецепта за отслабване, като фентермин. Въпреки че не е напълно ясно как действа фентерминът, той действа главно чрез подтискане на апетита. Phentermine всъщност трябва да се предписва само за хора, които са наистина затлъстели, с индекс на телесна маса от 30 или повече и медицински показания за загуба на тегло. Пациентите трябва да използват ежедневно таблетки фентермин като част от цялостния план за отслабване, включително ограничаване на калориите, промяна в поведението и режим на упражняване. Пациентите приемат фентермин за не повече от 10 седмици.

Страничните ефекти на мазнините горелка с phentermine

Phentermine е лекарство, което има потенциал за злоупотреба, въпреки че действителният потенциал изглежда нисък. Честите нежелани реакции на фентермин включват:

 • Повишена сърдечна честота.
 • Усещане за мравучкане или бодливост в ръцете или краката.
 • Суха уста.
 • Безсъние.
 • Нервност.
 • запек.

Въпреки че фентерминът е един от най-често използваните съставки в добавките на мазнини горелки, това не е добър вариант, ако имате сърдечно заболяване, високо кръвно налягане, свръхактивна щитовидна жлеза или глаукома. Дебел горелка с фентермин също не е за жени, които могат да забременеят или кърмят.

PhenQ: най-добрата алтернатива на фентермин

Бихме искали да ви кажем, че PhenQ не е фентермин! PhenQ е съвсем нова модерна добавка за мазнини горелки, предназначена да бъде също толкова ефективна, колкото и хапчета от стар стил като фентермин, но без всички странични ефекти, които старите продукти имат. PhenQ се прави във фармацевтични лаборатории, регистрирани от FDA. Този продукт е безопасно хапче за качество, което няма абсолютно никакви опасни странични ефекти. Защо да изберем PhenQ над фентермин?

 • PhenQ е научно доказано и силно проучено, което ви гарантира, че използвате оригинален продукт и не рискувате здравето си!
 • PhenQ задържа вашето желание за нездравословна храна и поглъща по-малко количество калории.
 • PhenQ повишава енергийните нива.
 • PhenQ ви държи активни и енергични.
 • Няма повече мастни клетки – PhenQ запазва теглото си винаги!
 • PhenQ съдържа естествено направени съставки, които ви държат млади и светли завинаги.

Хиляди купувачи съобщават за успех с PhenQ и нито един не е имал проблеми. Учените най-накрая са доказали, че е възможно да се произведе ефективна мазнина горелка, която не дава опасни странични ефекти. Посетете официалния сайт на PhenQ, за да прочетете за опита на клиентите.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>