Да имате бебе на 35 години: възможно ли е?

Жените на възраст 35 години понякога се обозначават като напреднали майки. Въпреки това, да имате бебе на 35 години все още е добре и е възможно. Нормално е да се притеснявате за бременност в по-късна възраст, но въпреки това жените на 35-годишна възраст са като цяло здрави и могат да имат бебета. Дори и с въпросите, свързани с раждаемостта, има много начини да се помогне на семействата да имат деца. Някои жени отговарят на културното послание, че жените над 35 години вече не могат да раждат деца. Трябва да знаете, че съобщението не е вярно. Всъщност много жени са имали първите си деца в края на тридесетте и дори в началото на четиридесетте.

Да имате бебе на 35 години: възможно е!

Едно голямо проучване установи, че жените на възраст от 19 до 26 години са имали малко повече от 50% шанс да заченат в най-плодородния си ден. Жените на възраст от 27 до 34 години са имали малко по-малко от 40% шанс за зачеване. Жените на възраст от 35 до 39 години са имали малко по-малко от 30% шанс да забременеят. Друго проучване установи: Около 75% от жените, които започват да се опитват да забременеят на 30-годишна възраст, зачеват в рамките на една година. След четири години опит, успеваемостта на бременността е 91%. Около 66% от жените зачеват в рамките на една година, които започват да се опитват на 35-годишна възраст. След четири години 84% в крайна сметка забременяват и имат бебе. Изводът, че няма проучвания, твърдят, че бебето на 35 години е невъзможно.

Да имаш бебе на 35 години: безопасно ли е?

Бебето на 35 години е безопасно, но вие и партньорът ви трябва да сте здрави. Правенето на тези неща преди и по време на бременност може да ви помогне да имате здравословна бременност и здраво бебе.

  • Преди бременност:

o Получете проверка на зачеването. o Потърсете лечение за всички здравни условия, които имате. o Яжте здравословни храни и вземете мултивитамини. o Постигнете здравословно тегло. o Не пушете, не пийте алкохол, не използвайте улични наркотици или злоупотребявайте с лекарства, отпускани с рецепта. o Защитете се от опасни химикали у дома или на работа. o Намалете стреса си.

  • По време на бременност:

o Отидете на всички прегледи за пренатална грижа, дори ако се чувствате добре. o Следете лечението за всички здравни условия, които имате. o Спечелете точното тегло. o Яжте здравословни храни, приемайте пренаталния витамин и правете нещо активно всеки ден. o Не пушете, не пийте алкохол, не използвайте улични наркотици или злоупотребявайте с лекарства, отпускани с рецепта. o Защитете се от химикали у дома или от работа, които могат да бъдат вредни за вашето бебе и да намалите стреса.

Увеличете шанса си да имате бебе на 35 години

PregnancyMiracle може да помогне за увеличаване на шанса ви да имате бебе на 35 години. PregnancyMiracle е книга на Лиза Олсън, която има много холистични съвети и трикове, които ще помогнат за лечение на проблеми с безплодието и увеличаване на шансовете ви за зачеване. Методът PregnancyMiracle ще ви помогне да получите правилното тяло за зачатие, дори ако вече сте на 35 години. Много жени на 35-годишна възраст естествено са заченали и сега са горди майки, които никога не са вярвали, че могат да бъдат. Най-хубавото е, че са го направили без лекарства и без рискова операция или някакви странични ефекти. Как го направиха? Те използваха научно доказана и тествана програма, представена в книгата PregnancyMiracle. Ето една малка извадка от това, което ще научите в PregnancyMiracle:

  • Доказаната 5-степенна многомерна система за борба с безплодието PregnancyMiracle.
  • Шокиращата истина за конвенционалните лечения за безплодие и капана на лекарствата и как най-накрая можете да се освободите и да използвате естествения подход завинаги.
  • Десетте най-добри храни за плодовитост, които трябва да ядете през цялото време.
  • Десетте най-лоши храни, които никога не трябва да ядете, когато се мъчите да забременеете.
  • И накрая: научете кога и как да правите секс по правилния начин, използвайки древни китайски тайни.

Можете да научите повече за зачеването и да имате здравословна бременност, като посетите официалния сайт на PregnancyMiracle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>