Голямото значение на колагена за кожата

Колагенът е най-разпространеният протеин в кожата, съставляващ 75% до 80% от кожата ви. Прочетете, за да научите повече за значението на колагена за кожата. Колагенът представлява голяма част от нашата кожа, коса и нокти, така че не е чудно, че думата „колаген“ е голяма в света на красотата. Колагенът е полипептид, съдържащ смес от аминокиселини като пролин и глицин, които присъстват във всички съединителни тъкани, хрущяли, кости и кожа.

Колаген за кожа

Кожата ви се нуждае от колаген, но всъщност го правите сами. За съжаление тялото ви произвежда по-малко колаген с остаряването, което води до фини линии и бръчки. Към този момент има много строги научни проучвания относно добавката на колаген. Журито установи факт за големите ползи от колагена за кожата. От наличните данни, двойно-сляпо плацебо проучване установява, че жените, които редовно са приемали колаген добавка в продължение на осем седмици, са наблюдавали намаление на бръчките с 20 процента.

Ползата от колаген за кожата

Колагенът е едно от онези редки неща, които наистина могат да ви помогнат да остарите назад. Той представлява близо 80 процента от кожата ви, намира се в средния слой, наречен дерма. Колагенът работи заедно с друг протеин, наречен еластин, за да укрепи кожата и да й помогне да се върне на мястото си, когато се разтегне. Производството на колаген започва да се забавя с остаряването. След 25-годишна възраст разграждате повече колаген, отколкото правите, затова ще започнете да виждате фини линии и бръчки. И оттам започвате да губите около един процент от своя колаген всяка година. Под микроскоп виждате фрагментиране на колагеновата мрежа в дермата – това е отличителният белег на стареенето на кожата. Те дъвчат колагена и еластичната тъкан и в резултат на това могат да причинят известно провисване и някои свързани с възрастта вреди. Добрата новина е, че можете да помогнете на тялото си да направи повече колаген за кожата, като вземете добавка на колаген.

Най-добрата добавка за колаген

Pure Collagen е най-добрата добавка, която трябва да приемате за повишаване нивата на колаген във вашите дълбоки кожни слоеве. Pure Collagen е единствената колагенна добавка на пазара, която се подкрепя от доказани научни изследвания, базирани на човешки участници, използващи двойно сляпа методология. Този продукт се основава на регистрирана и защитена формула, която включва строг и специфичен производствен процес. Pure Collagen капсули съдържат Verisol®, състав от хидролизиран колаген тип I и тип III. Процесът на хидролиза разгражда колагена на по-малки пептиди, което увеличава тяхната бионаличност. Чрез стимулиране на собственото производство на колаген в тялото, Verisol® работи на по-дълбоко ниво. Той системно влияе на метаболизма на колагена в дермата, вместо просто да достига до външните слоеве на кожата, както правят кремовете и локалните продукти. Тъй като се консумира през устата, той влияе върху метаболизма на колагена на кожата директно отвътре, повишавайки еластичността на кожата и спомага за борбата с образуването на бръчки и фини линии. Ето списъка с някои предимства на Pure Collagen за кожата:

  • Намаляване на дълбочината на бръчките.
  • Намаляване на обемните бръчки.
  • Подобряване на еластичността на кожата.
  • Подобряване на външния вид на целулит.
  • Подобряване на зарастването на рани по кожата.
  • Подобряване на растежа и качеството на ноктите.

Pure Collagen е напълно безопасен за приемане, тъй като е направен само с клинично изследван чист колагенов хидролизат. Не съдържа ароматизатори, пълнители или свързващи вещества и освен това не съдържа глутен, лактоза и млечни продукти. Кликнете по-долу, за да научите повече за Pure Collagen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>