Големите ползи от суроватъчния протеин за жените

Разклащането на суроватъчен протеин за закуска е идеален начин да започнете деня. В тази статия ще говорим специално за добротата на суроватъчния протеин за жените. Суроватъчният протеин, тъй като идва от краве мляко, е естествен протеин и чудесен за изграждане на мускули. Нивата на протеините се изчерпват, когато тренирате, и консумирането на протеин след тренировка помага да се предотврати влошаването на мускулите. А суроватъчният протеин има по-бърза абсорбция от нещо като соев протеин, така че може да помогне за възстановяването и възстановяването на тези мускули след тренировка. Вие сте виждали мъжете и културистите да използват суроватъчен протеин. Но като цяло жените нямат хормоните, които мъжете трябва да получат наистина обемисти мускули, така че няма причина да не препоръчвате суроватъчен протеин за жените.

Предимства на суроватъчния протеин за жените

Аминокиселините са градивните елементи на протеините, а впоследствие протеините са градивните елементи на мускулната тъкан, тъй като мускулите са там, където тялото съхранява повечето аминокиселини. Суроватъчният протеин е пълен протеин с голяма част от аминокиселината L-левцин. Установено е, че L-левцинът е основен субстрат за стимулиране на целта на бозайника на пътя на рапамицин, който регулира синтеза на мускулен протеин. Освен това, съществуват множество ползи, които женските могат да извлекат от допълнителен суроватъчен протеин, който произтича от биологичната роля на есенциалните аминокиселини. Ползите от суроватъчния протеин за жените включват:

  • Повишен анаболен ефект на резистентните упражнения.
  • Поддържане на телесна маса.
  • Бързо абсорбира се и лесно се смила.
  • Лесен / удобен за добавяне към диетата и използване в рецепти.
  • Увеличете функцията на имунната система.
  • Намалява разграждането на мускулната тъкан (катаболизъм).

Може суроватъчен протеин да помогне на жените да отслабнат

Суроватъчният протеин е страхотен за загуба на тегло, въпреки че всъщност не изгаря мазнините. Въпреки това, суроватъчният протеин е най-задоволителният микроелемент (в сравнение с мазнините и въглехидратите), така че той ви държи по-пълно за по-дълго време и запазва офисния бисквитен тайник за по-дълго време. Друга причина, поради която суроватъчният протеин е полезен за загуба на тегло е, че той помага за синтеза на мускулен протеин (поради високото ниво на аминокиселини с разклонена верига или BCAA) – мускулите се търсят по време на загуба на тегло, когато тялото търси енергия. Така че като по-икономичен мускул може да гарантира тялото ви отива след мастните депа за енергия, а не вашите мускули. Суроватъчният протеин също ви помага да се възстановите по-бързо, така че можете да упражнявате повече. Някога се бореше да ходи 2 дни след интензивна тренировка? Опитайте суроватъчен протеин, за да възстановите нормалните мускули! Това означава, че се върнете на седлото по-бързо, отколкото иначе бихте.

Изборът на най-добрия суроватъчен протеин за жените

Говорете с вашия лекар преди да добавите суроватъчен протеин към вашата диета. Не забравяйте да изберете висококачествен суроватъчен протеин с ниски добавени захари и внимавайте за суроватъчни протеинови добавки, които имат допълнителни съставки, които предполагат, че насърчават загубата на тегло. Най-добре е да използвате чист прах от суроватъчен протеин, за да избегнете негативните странични ефекти от добавените съставки, като кофеин. Кликнете върху банера по-долу, ако търсите кратък път за намиране на най-добрия суроватъчен протеин за жените.

Whey Protein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>