Големите ползи от ниацин за мускулен растеж

В тази статия ние подчертахме ползите от ниацин за мускулния растеж и описахме как работи. Ниацин, известен като витамин B3, е органично съединение, което се съдържа в храни като боб, яйца, мляко, месо, мая, зелени зеленчуци и зърнени култури. Този вид витамин B3 също идва като хранителни добавки. Това е важен витамин и хранително вещество, което проучванията са показали, че са ефективни за подобряване на липидните и холестеролните профили. Другите форми на витамин В3 са никотинамид и инозитол хексаникотинат, също органични съединения със същите витаминни ефекти като ниацин. Всички форми на витамин В3 играят важна роля в поддържането на здравословна ДНК. Въпреки това, само ниацин има способността да променя параметрите на холестерола.

Ниацин за мускулен растеж

Една от най-запазените тайни е ползата от ниацин за мускулен растеж и културизъм. Добре е за краткосрочни и дългосрочни резултати. Ниацинът поддържа мускулния растеж и ви дава по-добри помпи. Ето защо толкова много културисти и фитнес модели консумират това хранително вещество преди фотосесии. Той също така може да стимулира метаболизма на глюкозата, да повиши добрия холестерол (докато ограничава лошия холестерол) и да поддържа производството на здрави хормони. Ниацин се намира лесно в храни като банани, яйца, семена, месо и риба. Можете също така да го получите от добавки.

Ниацин за мускулен растеж: как действа?

Ниациновите добавки често се използват за понижаване на холестерола, благодарение на способността му да потиска разпадането на мазнини, предотвратявайки навлизането на мастни киселини в кръвта. Въпреки това, ниацинът също така открива, че стимулира човешкия растежен хормон. Растежният хормон е важен за всички, но най-вече за спортисти и културисти, тъй като той стимулира клетъчното поколение в мускулите, костите и жизнените органи, позволявайки мускулите да растат, както и да възстановява увредените тъкани. Нашите хипофизни жлези произвеждат хормон на растежа, но това намалява с напредването на възрастта, поради което трябва да приемаме добавка на ниацин.

В краткосрочен и дългосрочен план ползите от ниацин за мускулен растеж

  • Краткосрочни ползи.

Основните причини, поради които много бодибилдъри използват ниацин в краткосрочен план, е защото той повишава васкуларността. Консумирането на добавка на ниацин като част от подготовката преди началото на състезанието или точно преди фотосесия е доста често срещана ситуация. Състезанията обикновено са много стегнати и силната видима васкуларност може да означава разликата между първо и второ място. Бъдете предупредени, това може да отнеме малко експериментиране за първи път, когато приемате ниацин за мускулен растеж.

  • Дългосрочни ползи.

Човешкият растежен хормон е един от най-мощните химикали, които тялото произвежда. Създаден в хипофизната жлеза, някои от многото му функции включват пребиваване на младостта, раздробяване на мазнини и най-важното – изграждане на мускули. Човешкият растежен хормон често се произвежда, когато се правят тежки комбинирани упражнения като мъртви лифтове и клякам. Но редовната консумация на ниацин може да подпомогне производството на човешки растежен хормон доста значително. Приемането на ниацин преди лягане на празен стомах дава най-добри резултати.

Думи на предупреждение

Докато има бодибилдъри, които редовно приемат високи дози ниацин, има някои доказателства, които подсказват, че продължителната употреба по този начин може да причини увреждане на черния дроб. Винаги е най-добре да говорите с лекар или диетолог относно регулирането на употребата на ниацин. Също така е много важно да се консумира правилната добавка, тъй като не всички добавки на ниацин са едни и същи или ще предлагат същите ползи. Ако търсите мощна, но безопасна добавка на ниацин, Niacin Max е най-добрият вариант. Niacin Max е популярен сред атлетичните хора, тъй като той е толкова ефективен при снабдяването на тялото с енергия. Тя не само ви дава по-дълга и по-добра енергия, но също така може да ви помогне да изградите мускули и да ускорите времето за възстановяване. Човешкият растежен хормон може да бъде увеличен с Niacin Max с до 600%. Това означава, че спомага за ускоряване на възстановяването на мускулите, изгаряне на мазнините и подпомага възстановяването и растежа на мускулите. По същество това ви помага да достигнете идеалната форма на физическа форма. Niacin Max е естествен и безопасен начин за увеличаване на броя на червените кръвни клетки. Това е естествен антиоксидант, който също ще помогне да се защити от увреждане на клетките, предизвикано от упражнения, като помага да се максимизира капацитета за пренос на кислород в кръвта. Niacin Max съдържа 75 mg чист ниацин в кръвния поток. Тя се освобождава много бързо от тънката лента, която се разтваря почти мигновено. Вземете 1 лента сутрин, ежедневно на празен стомах. Ако планирате да ядете, изчакайте около десет минути между приемането на лентата и яденето. За да получите още повече предимства на ниацин за мускулен растеж, помислете за приемане на втора лента Niacin Max 3-4 часа преди лягане и правете обучение поне пет пъти седмично. Niacin Max работи както за мъже, така и за жени. За да получите най-добрите оферти и реалния продукт, купувайте Niacin Max от официалния сайт.

Niacin Max

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>