Глюкоманан хапчета добавка тегло: безопасни за здравето

Глюкоманан хапчета добавка тегло са достъпни за вас в момента. Тази добавка на мазнини горелка е много подходящ за всички.

Глюкомананът е захар, направена от корена на растението коняк (Amorphophallus коняк). Глюкоманан прах, капсули, и таблетки се използват като лекарство. Глюкоманан се използва за запек, загуба на тегло при възрастни и деца, диабет тип 2, контрол на кръвната захар, както и понижаване на холестерола. В храни, глюкоманан се използва като сгъстител или желиращо средство. Глюкоманан брашно и прах се използват в храните.

Глюкоманан в храните

Глюкоманан се използва в някои храни като сгъстител, но основната точка на интерес за нас е, че Глюкоманан може да се използва за направата на тип японски юфка, наречена Shirataki юфка. Те са с високо ниво на фибри, почти никакви калории, а те са известни за усвояване на вкусовете на сосове и подправки, че те работят със служители. Няколко различни компании са разработили диапазони на диета юфка, паста и ориз базира на съставка глюкоманан смесва с голямо количество вода. Те включват марки като Нула Noodles и Skinny Noodles.

Какво са разтворими влакна от глюкоманан?

Разтворимите влакна са под формата на така наречения “комплекс” въглехидрати (което означава, че тяхната по-сложна молекулна структура е по-трудно за нашите тела да разграждат), който е разтворим във вода. В течност, разтворими фибри образуват вискозни гелове. Например, плодове пектин се използва за сгъстяване конфитюри и желета, като ксантанова смола се използва като емулгатор, който прави храни кремообразна. Разтворимите влакна са също голям бактерии храна (който печели разтворими фибри терминът пребиотик). Нашите стомашно-чревни бактерии нетърпение ферментират разтворими фибри, създаване на странични продукти, като например ценни хранителни вещества или не толкова желани газове.

Ползите за глюкоманан

Докато изследването все още се развива и FDA не е дал одобрението си за здравето или отслабване претенции всяко глюкоманан продукта, предварителни проучвания са обещаващи. В един 2007 проучване, публикувано в британския вестник Nutrition, участниците, които приемат комбинирана добавка глюкоманан и Psyllium люспи загубили около 10 паунда за 16 седмици в сравнение с 1,7 паунда изгубени в групата на плацебо. Друго проучване, като се използват само глюкоманан показа средно по 5,5 кг са загубили повече от осем седмици, без да се правят каквито и да било други диета или начин на живот промени.

Как работи?

Глюкоманан може да работи в стомаха и червата чрез абсорбиране на вода за образуване на обемисти влакна, който третира запек. Тя може също да се забави абсорбцията на захар и холестерола в червата, което помага да се контролира нивата на захарта в диабет и намаляване на нивата на холестерола.

Проучвания и загуба на тегло

Там има няколко проучвания, проведени че изучават връзката между консумацията на Глюкоманан и загуба на тегло. Те неизменно установихме, че потребителите получават значително повече загуба на тегло при консумация Глюкоманан в сравнение с плацебо продукт. По-голямата част от тези изследвания насърчава потребителите да не се променят обичайните си навици или навици по време на клиничните изпитвания, за да се изключи загуба на тегло се дължи на други фактори.

Най-добрите хапчета за загуба на тегло добавка Глюкоманан

Най-добрите хапчета Глюкоманан добавка тегло препоръчваме добил Col SlimFizz. Това е страхотна добавка за отслабване без хронометър с контролно Глюкоманан. SlimFizz Глюкоманан също е с високо съдържание на естествен вискозитет и без сулфати и тежки метали. Глюкоманан действа като естествен подтискащото апетит. След като бъде консумиран, Глюкоманан разширява в стомаха си и надолу, за да чревния тракт, като така остава усещането за ситост и помага за намаляване на дневния прием на калории.

Къде да купя

Трябва да купите този SlimFizz на официалния сайт. Можете да изберете продукта, като кликнете върху реда връзка тук. Тя ще ви пренасочи към официалния сайт на SlimFizz като най-доброто допълнение глюкоманан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>