Глюкоманан добавка ползи, тъй като естествената хранителна

Един от най-естествените хранителни влакна, които твърдят, че е ефективен горелка тегло е глюкоманан ползи добавка.

Глюкоманан също успява да убие няколко други проблеми. На първо място, няма проблеми с дехидратация, докато компонентът първоначално ще абсорбират течности, тялото по-надолу червата reabsorbs вода. Това е най-добрият начин за всички, за да отслабнете. Ето, ние ще ви споделя информацията. Така че, да намерите на ползите от глюкоманан добавка за вашата естествена хранителна програма.

Какво е глюкоманан?

Глюкоманан е захар, произведено от корена на растението коняк, която е била използвана в продължение на векове в традиционната японска кухня като сгъстител или желиращ агент. Тя е толкова известен в Япония, че той дори има свой псевдоним като метла на червата. Тя ви дава добра представа за това как работи. Само за няколко калории, глюкоманан създава чувство за ситост, като абсорбират вода и разширяване, за да образуват обемисти влакна в стомаха си.

Той е на разположение като добавка, в смеси за пиене и се добавя към хранителни продукти, като например паста и брашно. Това е и основната съставка в Shirataki юфка. Глюкоманан се състои 40% от сухото тегло на преждата на слон, който е родом от Югоизточна Азия. Тя има дълга история на употреба в билкови смеси и традиционни храни като тофу, юфка, и коняк желе.

Ползите за глюкоманан

Докато изследването все още се развива и FDA не е дал одобрението си за някакви здравословни глюкоманан продукт или отслабване претенции, предварителни проучвания са обещаващи. В един 2007 проучване, публикувано в британския вестник Nutrition, участниците, които приемат комбинирана добавка глюкоманан и Psyllium люспи загубили около 10 паунда за 16 седмици в сравнение с 1,7 паунда изгубени в групата на плацебо. Друго проучване, като се използват само глюкоманан показа средно по 5,5 кг са загубили повече от осем седмици, без да се правят каквито и да било други диета или начин на живот промени.

Глюкоманан странични ефекти

Глюкоманан може да доведе до някои коремни странични ефекти, но е безопасно да се вземат като добавка за отслабване. Това е естествен продукт, без стимуланти. Той помага за намаляване на холестерола и може да помогне за регулиране на глюкозата. Това е разтворими фибри, което означава, че се елиминира от тялото, а не се съхранява. Той подпомага с редовност. Дозите могат да се регулират в зависимост от индивидуалната поносимост. Започнете бавно и постепенно да се увеличи, ако желаете. Не приемайте повече от максималната препоръчителна доза. Винаги се пие много вода, когато приемате глюкоманан.

Ако се опитате глюкоманан?

Според доказателствата, глюкоманан е ефективна добавка за отслабване. Въпреки това, един и същ както при всяка стратегия за отслабване, тя не работи в изолация. Единственият известен начин да отслабнете в дългосрочен план е да се направи постоянна промяна в начина на живот. Глюкоманан може да помогне да направите това лесно, но тя няма да работи чудеса за себе си.

Купете добавката Глюкоманан

Препоръчваме ви да си купите добил Col SLimFizz като добавка Глюкоманан. Това прабългарско Col SlimFizz предлага много безопасно и естествено допълнение за отлични резултати. Можете да си купите добил Col SlimFizz на официалния сайт. Повярвай го и кликнете върху връзките за да посетите официалния сайт на оригиналния Proto-Col SlimFizz. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>