Глюкоманан добавка екстракт за диета: най-добрият продукт да купят

Представяме голямо информация за глюкоманан екстракт добавка за диета в момента. Ние предлагаме най-доброто решение за намаляване на теглото.

Коняк корен е източник на разтворими фибри, наречена глюкоманан, който се намира в редица продукти за отслабване и веществото, което е трябвало да ви помогне да се откажа паунда. Това не е добре разбрано как глюкоманан работи, но учените предполагат, че тя работи като абсорбира вода в стомаха, образувайки гъста, вискозен гел, който забавя храносмилането, за да ви помогне да поддържате усещане за ситост по-дълго. Тя може също да помогне за предотвратяване на абсорбцията на въглехидрати, се казва в 1988 проучване, публикувано в Gut. Нека да прочетете по-долу подробна информация.

Какво е глюкоманан?

Глюкомананът е естествен, разтворим във вода фибри екстрахира от корените на сладък картоф на слон, известен също като коняк. Той е на разположение като добавка, в смеси за пиене и се добавя към хранителни продукти, като например паста и брашно. Това е и основната съставка в Shirataki юфка. Глюкоманан се състои 40% от сухото тегло на преждата на слон, който е родом от Югоизточна Азия. Тя има дълга история на употреба в билкови смеси и традиционни храни като тофу, юфка, и коняк желе.

Как се използва глюкоманан?

Има три различни начина може да се използва тази добавка. Нека да разгледаме накратко във всяка една от тях. Глюкоманан Прах: Това е приятен и на практика без вкус. Прахът се смесва обикновено в други храни или шейкове. Обикновено, прах, когато се използва с вода се добавя един добър малко гъста консистенция и насипни до храната. Глюкоманан в преработени храни: Сигурен съм, че може би вече сте чували за “чудотворни юфка,” японски Shirataki юфка най, най-популярната храна, която идва с глюкоманан смесва в него. Вие също така ще намерите някои дъвки и бонбони с тази съставка смесени в нея. Глюкоманан Капсули / Таблетки: Това е най-удобен и често използван метод, особено като добавка за отслабване.

Доказателство за отслабване

Макар да изглежда, че коняк корен може да предложи някаква помощ при загуба на тегло, доклади са в противоречие. Коняк глюкомананът помогна една малка група от затлъстяване участниците губят повече тегло и мазнини, отколкото група, използваща плацебо, се казва в 2015 проучване, публикувано в списанието на Американския колеж по хранене. Обаче едно проучване на преглед, публикуван през 2014 г. в същия вестник съобщи, противоречиви резултати, отбелязвайки, че добавка за отслабване на не помогна на хората да губят повече тегло, отколкото с плацебо групата.

Къде да купя Глюкоманан екстракт добавка за диета

Ако искате да си купите най-доброто от Глюкоманан добавка, можете да посетите линковете тук. Тя ще Ви пренасочи да бъде на официалния сайт на Прото-Col SlimFizz на. Прото-Col SlimFizz е доверен добавка глюкоманан, който работи много ефективно и значима. Тя работи като апетит подтискащото и загуба на тегло. Сега, кликнете върху линка, за да бъде на официалния сайт на този прото-Col SlimFizz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>