Възможностите за лечение на еректилна дисфункция

Ако търсите начини за лечение на еректилна дисфункция, не сте сами. Има много мъже, които също искат решения на този сексуален проблем. Еректилната дисфункция, или импотентност, е голямо предизвикателство за много мъже днес, независимо от тяхната възраст – млади, на средна възраст или на възраст. Тъй като еректилната дисфункция може да бъде причинена от много фактори – здравословно състояние, емоционални проблеми или проблеми в отношенията, някои видове лекарства, пушене, наркотици или алкохол – е възможно еректилна дисфункция. Въпреки че възможностите за лечение на еректилна дисфункция могат да включват медикаменти и хирургични операции, има и неинвазивни лекарства за еректилна дисфункция, които могат да помогнат.

Какво е еректилна дисфункция?

Еректилната дисфункция е най-често срещаният секс проблем, който мъжете докладват на своя лекар. Тя засяга около 30 милиона мъже. Еректилната дисфункция се определя като проблем при получаване или поддържане на ерекция, която е достатъчно твърда за секс. Въпреки че не е рядкост мъжът да има проблеми с ерекцията от време на време, еректилната дисфункция, която е прогресивна или се случва редовно с пола, не е нормална и трябва да се лекува. Еректилна дисфункция може да се случи, защото:

 • Притока на кръв в пениса е ограничен или нервите са увредени.
 • Стрес или емоционални причини.
 • Активност на по-сериозно заболяване, като: атеросклероза, сърдечно заболяване, високо кръвно налягане или висока кръвна захар от диабет.

Намирането на причината ще помогне да се отговори на въпроса как да се излекува еректилната дисфункция и също така да помогне за цялостното Ви благополучие. По правило това, което е добро за здравето на сърцето, е добро за вашето сексуално здраве.

5 начина как да се лекува еректилна дисфункция

Има няколко начина как да се лекува еректилна дисфункция, включително тези пет метода:

 • Перорални лекарства. По този начин често е успешна еректилна дисфункция за много мъже.
 • инжектиране. Оралните медикаменти обаче не работят за всички и една или комбинация от лекарства може да се инжектира директно в пениса, за да се получи ерекция.
 • Замяна на тестостерон. Преди перорални лекарства, тестостеронът се използва редовно за лечение на еректилна дисфункция, тъй като той е централен при мъжката сексуална реакция, включително желанието за секс и процеса на получаване на ерекция.
 • Пенисните импланти могат да работят за мъже, които смятат, че лекарствата за еректилна дисфункция са неефективни. Това включва хирургично имплантиране на устройства в двете страни на пениса. Имплантите могат да бъдат или надуваеми, или полутвърди пръчки.
 • Психологическо консултиране. Някои примери за психологически причини за еректилна дисфункция са страх, тревожност, депресия, отношение към секса и психичните блокове. Консултирането може да помогне за преодоляването на тези психологически проблеми.

Имайки предвид промените в начина на живот и естествените средства

Не е задължително само едно средство за лечение или намаляване на симптомите на еректилна дисфункция. За мъжете, които искат да избегнат употребата на медикаменти, съществуват редица промени в начина на живот, които могат да бъдат изпробвани първо, последвани от някои потенциални естествени средства и допълнителни терапии. Важно е за всеки мъж, страдащ от еректилна дисфункция, да обмисли промени в начина на живот и да се консултира с лекар преди започване на нови лекарства, или да спре лекарство, за което се предполага, че причинява еректилна дисфункция. Еректилната дисфункция често може да бъде подобрена чрез промени в начина ви на живот, например:

 • Отслабване, ако сте с наднормено тегло.
 • Прекратяване на тютюнопушенето.
 • Намаляване на алкохола.
 • Да не пием наркотици.
 • Достатъчно упражнение.
 • Намаляване на нивата на стрес.

Кликнете върху банера по-долу, за да получите по-подробни естествени методи за лечение на еректилна дисфункция.

Male Extra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>