Възможна причина да не забременеете

Значи се опитвате да забременеете за известно време, но нищо не се случва. Каква е причината да не забременеете? Разберете възможната причина в тази публикация. Всъщност има много възможни причини да не забременеете. Те включват нередности в овулацията, структурни проблеми в репродуктивната система, нисък брой на сперматозоидите или основен медицински проблем. Докато безплодието може да има симптоми като нередовни периоди или тежки менструални спазми, истината е, че повечето причини за безплодие са мълчаливи. Ето някои възможни причини, поради които не забременявате.

Каква е причината да не забременеете?

Продължавайте да получавате отрицателни резултати всеки път, когато се опитате да забременеете? Ето пет саботьора, които биха могли да бъдат основната причина да не забременеете.

  • Стрес.

Когато споменете на приятели и роднини, че „се опитвате“, почти ще сте сигурни, че някой ще каже: „Просто се отпуснете и това ще се случи“. Стресът, добър или лош, ще се отрази на вас както физически, така и психически. Балансът и спокойствието са важна част от опитите за зачеване. Когато сте подчертани, вашата надбъбречна система се хване. Тялото ви няма да каже: “Добре, нека забременееме.”

  • Диетата ви липсва в правилните хранителни вещества.

Една от основните причини да не забременеете е храната, която поставяте на чинията. И това не важи само за жени, които ще носят бебето – то важи и за мъжете. Повечето храни днес нямат антиоксиданти, необходими за борба със свободните радикали в телата ни, които причиняват рак и други заболявания. Храните, които нямат антиоксиданти, могат дори да намалят плодовитостта. Има много различни източници на антиоксиданти, но сред най-добрите за повишаване на плодовитостта са цинк, витамин С, селен, витамин Е, фолиева киселина и ликопен.

  • Не овулирате.

Ако се опитвате да забременеете, вероятно имате овулация на мозъка. Овулацията е процес, при който тялото отделя едно или повече яйца от яйчниците. Ако яйцеклетката се опложда и имплантира успешно, вие сте бременна. Ако пропуснете този прозорец за овулация, не можете да забременеете. Времето на овулация варира. Синдромът на поликистозните яйчници може да предизвика нередовни менструални цикли и е една от най-честите причини, поради които жените не овулират. Синдромът на поликистозните яйчници не лекува. Но ефективните лечения включват промени в начина на живот, като намаляване на теглото (дори и малка редукция).

  • Това е проблемът на човека.

За около 40% от двойките, за които е трудно да забременеят, причината за тяхното безплодие е свързана със спермата. Нисък брой сперматозоиди или проблеми с качеството на сперматозоидите е една от най-честите причини за забременяване. Безплодието при женския фактор представлява още 40% от двойките, които се борят за зачеване, а останалите 20% от случаите са необясними. Затова за всяка двойка, претърпяла трудности, причината за проблема е еднакво вероятно да лежи и на двамата партньори. Това е още една причина да изберем анализ на сперматозоидите, за да разберем дали проблем, свързан със спермата, е причината за симптомите на безплодието.

  • Вашият щитовидната жлеза е излязла от удар.

Ако не забременявате, искате да проверите нивата на щитовидната жлеза. Вашият щитовидната жлеза произвежда хормони, които регулират почти всички ваши телесни системи, включително менструалния цикъл и настроението. Попитайте Вашия лекар за пълен тест на щитовидната жлеза. Това е така, защото има много пациенти, чийто хормон, стимулиращ щитовидната жлеза, е нормален, но действителните им хормони на щитовидната жлеза са ниски. Ето защо трябва да имате пълен тест за щитовидната жлеза, за да можете да получите пълна картина и да знаете със сигурност дали щитовидната жлеза произвежда необходимото за бременността.

Какво да направите после: PregnancyMiracle

Ако имате една или повече причини да не забременеете, това, което трябва да направите, е четенето на електронната книга PregnancyMiracle, написана от Лиза Олсън. Хиляди жени на почти всяка възраст напълно са преобърнали всички проблеми с безплодието, които са имали и са били естествено бременни, без лекарства, рискова операция, просто чрез просто клинично доказан метод стъпка по стъпка, открит в книгата PregnancyMiracle. PregnancyMiracle е толкова различна от другите книги за бременност, защото следните причини:

  • Това не е просто програма „помощ за безплодие“; тя ще излекува проблема с безплодието отвътре. Книгата ви показва точно защо трябва да поправите вътрешния проблем, който пречи на шансовете ви да забременеете, и след това ви показва точно как да го направите.
  • PregnancyMiracle се съсредоточава върху 100% естествен метод за бързо забременяване. Лиза Олсън дава подробен преглед на всяка стъпка и след това се впуска в спецификата в перфектен хронологичен ред. Има и изключителни графики и контролни листове, които правят много лесно да се знае къде се намирате в програмата и да я следвате.

Кликнете върху банера по-долу, за да научите повече за PregnancyMiracle на Лиза Олсън.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>