Всичко, което трябва да знаете за Winstrol стероид

В началото, Winstrol стероид е бил използван само за медицински цели. Но днес този стероид е популярен сред атлетите и културистите. Winstrol обикновено се разглежда като третият най-популярен анаболен стероид в света на културизма. Dianabol заема първо място, докато Deca-Durabolin заема второто място. По-голямата част от хората ще са чували за Уинстрол от съобщаваните твърдения, че Бен Джонсън, канадски олимпийски спринтер, е получил положителен резултат по време на летните олимпийски игри в Сеул през 1988 година.

Winstrol стероиден профил

Winstrol стероидът е анаболен наркотик, произведен през 1960-те години. Химичното наименование е Stanozolol и е производно на дихидротестостерон. Winstrol е бил използван в продължение на много години като анаболен стероид, който има за цел да намали телесните мазнини, специално проектирани, ако планирате да влезете в фаза на рязане, без да губите мускулната маса. Това лекарство се предлага в орална и инжекционна форма. Той има активен живот от 8 часа и време за откриване от три седмици и девет седмици съответно за оралната и инжекционната форма. Ефективната доза при мъжете обикновено е 50-100 mg на ден. За жените ефективната доза е 2,5-10 мг на ден.

Топ пет съвети на Винстрол

Има безброй хора, които са избрали да се намали с Winstrol стероид. Ако използвате Winstrol стероид, вие ще изпитате няколко странични ефекти и бързи подобрения в цялостния облик на вашата физика. Преди да използвате Winstrol, обаче, има няколко ключови неща, които трябва да знаете. Следват пет критични съвета за рязане с Winstrol, които ще осигурят сигурен успех:

  • Яжте здравословни мазнини, за да предотвратите болки в ставите.

Когато използвате Winstrol хапчета, болки в ставите вероятно ще бъде проблем. Опитайте да приготвите храната си с кокосово масло и да ядете повече маслини, авокадо, зехтин, сьомга, скумрия и риба тон.

  • Почистете преди започване.

Друг често срещан страничен ефект на Stanozolol е чернодробна токсичност, която е още по-разпространена сред тези, които използват Winstrol таблетки. Почистването на черния дроб преди да започнете ще ограничи стреса рано, като премахне всички токсини, с които черният дроб вече се занимава.

  • Бъдете хидратирани.

Преди да купите Winstrol стероид, не забравяйте да изчислите новите си нужди от хидратация, когато използвате този анаболен стероид. Ако не пиете достатъчно, филтърните органи, като черен дроб, ще имат много по-трудно време за промиване на токсините. Пиенето на достатъчно течности също може да играе роля в поддържането на смазаните и удобни стави.

  • Яжте първото нещо сутрин.

Докато Winstrol е истински анаболен стероид за разлика от кленбутерол с мазнини, същите диетични стратегии трябва да се използват за насърчаване на отлични резултати. Това означава да се фокусираме върху консумацията на качествени храни, вместо да се фокусираме върху ограничаването на количеството. Ако ядете повече от добрите неща, ще запазите метаболизма си в отлично състояние и ще имате по-малко място за хранителните продукти, за които се знае, че се опаковат в мазнините.

  • Не пренебрегвайте кардиото.

Сърдечно е един от най-важните елементи на вашия план за отслабване. Ако се грижите за редовното хранене на висококачествени храни, а не сте строго намаляване на обема на храната, кардиото ще доведе до загуба на тегло, която търсите. При рязане с Winstrol стероид, опитайте се да разпределите поне половината от вашата тренировка към кардиото, за да създадете дефицит на калории. Има много кардио тренировки, които имат тонизиращи елементи, вградени в тях, както добре.

За закупуване на Winstrol и неговата законност

Също така трябва да сте запознати със законите на страната, в която пребивавате. Познаването дали съединението или покупката са законни за притежаване, покупка, внос или употреба без рецепта е от жизненоважно значение. В Съединените щати стероидът Winstrol се класифицира като контролирано вещество съгласно федералните разпоредби. Това означава, че за законно закупуване, притежаване или използване на Winstrol, човек изисква истинска и валидна лекарска рецепта. Ако нямате рецепта, препоръчваме Ви да не използвате Winstrol в САЩ. За да направите това, може да видите, че сте изправени пред тежки наказания, включително големи глоби и затвор. Това не означава, че американските хора не могат да се възползват от предимствата на Winstrol, защото днес законните алтернативни продукти вече се предлагат на пазара. Само законността обаче не е достатъчна. Един добър Winstrol алтернатива трябва да се направи от естествени и безопасни съставки, които няма да навреди на тялото ви. За да получите повече информация за Winstrol и най-добрата алтернатива, кликнете върху банера по-долу.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>