Всичко, което трябва да знаете за Winstrol добавка

Winstrol добавка е била използвана в продължение на много години като анаболен стероид, насочени към намаляване на телесните мазнини. Този анаболен стероид е направен през 1960-те години. Станозолол е химичното наименование на Winstrol и е производно на дихидротестостерон. Winstrol добавка няма да създаде по-големи мускули, но това не увеличава силата, скоростта и издръжливостта. Не е чудно защо толкова много атлети искаха да използват добавката.

Формите на винстрол добавка

Winstrol добавка е на разположение като течност, която може да се прилага чрез интрамускулна инжекция, и под формата на таблетки, които могат лесно да се поглъщат. За разлика от оралния Dianabol, който има кратък активен живот в организма, Winstrol е активен до два дни, и затова няма нужда от разделяне на дневната доза Winstrol за поддържане на стабилни кръвни нива. Дневната доза може да се консумира в едно заседание. Не трябва да има голямо значение за това, в кое време на деня човек консумира устно дозата, но може да поиска да я приеме преди хранене, за да се опита да избегне всякакви слаби шансове за стомашно разстройство.

Винстрол добавка ефекти

Winstrol ефекти върху тялото наистина може да направи разлика. Това ще помогне на потребителите да постигнат естетически приятен външен вид, като им предоставят:

 • Твърдост.
 • Усилване на силата.
 • Запазване на чистата мускулна маса.
 • Отслабване.
 • Загуба на нежелани телесни мазнини.

Някои хора, включително спортисти обичат да използват Winstrol добавка поради следните причини: t

 • Не ароматизира в естроген.

Една от основните причини Winstrol добавка се използва като “рязане стероид” е така, защото тя не се превръща в естроген.

 • Втвърдява мускулите.

Един от най-желаните ефекти от всякакви спортни плъхове или културист е по-твърдите мускули. Уинстрол втвърдява мускулите значително.

 • Помага да се губят мазнини.

Въпреки че анаболните стероиди не помагат на организма да губи мазнини, те могат да създадат ефект, ако не съхранявате телесните мазнини. Помагайки за запазване на мускулната маса, метаболизмът ви ще бъде по-висок, което улеснява изгарянето на мазнините, без да губи мускул.

 • Увеличаване на синтеза на протеини.

Подобно на повечето анаболни стероиди, Winstrol увеличава синтеза на протеини. Това е един от най-дълбоките последици от изграждането на мускулите по-бързо.

 • Увеличаване на производителността, силата и скоростта.

Winstrol ще подобри производителността, силата и скоростта. Това прави Winstrol много ефективен инструмент за всеки спортист, който иска да подобри работата си.

 • Увеличете задържането на азот.

Повече задържане на азот означава повече мускулен растеж. Нитрогените се намират в аминокиселините – основата на протеина.

 • Васкуларизацията.

Winstrol добавка втвърдява мускулите и помага на организма да губят мазнини. В резултат на това, потребителите, които са с нисък процент на телесни мазнини преди да използват Winstrol, получават повече съдове, като го използват.

Winstrol препоръчва да се вземат

Winstrol е една от най-големите добавки за изграждане на тялото. Въпреки това, трябва да знаете, че Winstrol също има странични ефекти, защото е химически наркотик. Някои странични ефекти на Winstrol добавка включват увреждане на черния дроб, небалансирани нива на холестерола, ниски нива на половите хормони-свързващи глобулини, вирилизация и кожни проблеми. Използването на Winstrol без лекарско предписание е дори незаконно действие. Доколкото знаем, професионалните спортисти нямат право да използват Winstrol. За съжаление, от много години Уинстрол е част от много атлетични допинг скандали по света. За да подобрите бързо физическото си тяло, можете да използвате Winstrol с лекарско предписание. Но трябва да избягвате да използвате Winstrol в дългосрочен план, за да предотвратите страничните ефекти. Днес съществуват естествени добавки, които предлагат същите ползи като Winstrol, но без странични ефекти. Те работят като анаболни стероиди, но по безопасен начин. Трябва да обмислите използването на тези естествени добавки като алтернатива на Winstrol, и можете да ги намерите в Crazybulk.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>