Всичко за мазнините за жени

Мазнините горелки за жени са различни от тези, направени за мъже. Тези мазнини горелки съдържат понижено количество съставки, защото повечето жени тежат по-малко от мъжете. А съставките често се формулират въз основа на очакваното тегло на индивида. Въпреки това, не много производители на добавки за изгаряне на мазнини променят вида на съставките за мъже и жени. Също така, не много производители добавят съставки, които биха били вредни за противоположния пол или да подобрят качествата на този конкретен пол.

Ползите от закупуването на мазнина горелка за жените

Ако търсите някакво чудо змийско масло, което просто разтопи паунда, докато седите и не правите нищо, може би сте гледали прекалено много инфомаркетинки от късна нощ. Но това не означава, че мазнините горелки не работят. Ако ядете балансирана диета и постигате дори най-малкото ежедневно упражнение, мазнината горелка за жените може да направи чудеса, за да подпомогне повишаване на вашия метаболизъм и да ви даде енергия, която трябва да постигнете целите си. Но коя изгаряща мазнина за жени трябва да избереш?

Най-добрите съставки на мазнината горелка за жените

Ето списък на най-доказаните съставки, които трябва да бъдат включени във всяка мазнина за жени:

  • Кофеинът.

Както всички най-добри преди тренировки, най-добрите, най-ефективните добавки за изгаряне на мазнини започват с кофеин. Това е чудесно за увеличаване на енергията, фокуса и настроението, но най-важното е, че подобрява и липолизата, известна още като разграждане на мастни киселини. Когато тялото се захваща с липолиза, вие по същество изгаряте мазнини за гориво, което е точно това, което искате, когато се опитвате да загубите последните няколко килограма. Ключът тук с кофеина е дозирането. Някои от тях са добри (200-300 mg в зависимост от вашата толерантност), твърде много е ненужно и просто води до трескавост, тревожност и лоша катастрофа няколко часа по-късно.

  • синефрин.

Намерен в горчив портокал, синефринът освобождава съхраняваните мастни киселини, които се използват от тялото като източник на енергия, превръщайки ви в машина за изгаряне на мазнини. Освен това синефринът е ефективен усилвател на ефективността, тъй като увеличава енергията, намалява умората и намалява степента на възприемане на усилието – позволявайки ви да работите с по-високи интензитети за по-дълги периоди от време без да се поддавате на умора. Това води до по-ефективни тренировки, което води до повишено изгаряне на калории и по-бързо загуба на мазнини.

  • Екстракт от листа от зелен чай.

Какво е наистина страхотно за зеления чай е, че той синергизира с кофеина, и когато се използват заедно, ефектите на изгаряне на мазнините значително се подобряват. Силата на загубата на мазнини от зеления чай се дължи на съдържащите се в листата му катехини – епигалокатехин галат, който е най-мощният и добре познат на катехините. Зеленият чай също подобрява загубата на тегло, като действа като блокиращ карбид. Той е в състояние да потисне усвояването на организма от различни форми на въглехидрати, дължащо се на взаимодействията му с асортимент от храносмилателни ензими в организма, което ефективно неутрализира способността на организма да разгражда въглехидратите за енергия.

  • Йохимбин.

Произведен от кората на дървото pausinystalia yohimbe, йохимбинът е алкалоид, който функционира като блокер за съхранение на мазнини. Йохимбин е чудесно за “упорита” загуба на мазнини, тъй като увеличава освобождаването на норадреналин, което потиска апетита, като същевременно увеличава липолизата и енергийните разходи (“изгаряне на калории”). Той също така инхибира регулаторния процес в адипоцитите (мастните клетки), които обикновено възпрепятстват изгарянето на мазнините. Истинският трик с йохимбин е да се използва само висококачествен екстракт от кората yohimbe, стандартизиран за 98% йохимбин. Това предотвратява много от негативните странични ефекти (тревожност, тревожност, възбуда, замайване и т.н.), които често се дължат на употребата на йохимбин. Използването на висококачествен екстракт от йохимбин ви дава всички големи предимства без никакви неприятни странични ефекти или странни усещания за екстракти с по-ниско качество.

  • Forskolin.

Forskolin е активна съставка на билката coleus forskohlii, която е една от наистина ефективните, не стимулиращи съставки за загуба на мазнини там. Причината forskolin е толкова популярен в мазнините горелки е, че помага да се увеличи постно маса (особено изграждане на мускулите) и намаляване на мастната маса. Освен това, forskolin е в състояние да изгради мускули и да губи мазнини в dieters, което е забележително, като се има предвид, че сте в дефицит на калории, докато се опитвате да отслабнете! По принцип форсколинът ще увеличи синтеза на мускулни протеини, окисляването на мастните киселини и базовата метаболитна скорост, всички без използване на стимуланти.

Неща, които трябва да запомните

Следвайте инструкциите на етикета. Независимо дали сте потребител за първи път термогенни или професионален потребител, не използвайте повече от препоръчителната доза. Има нежелани реакции, свързани с употребата на мазнина горелка за жените и те не са хубави. Започнете с най-малкото хапчета и работете по подходящ начин, в зависимост от това дали тялото ви реагира на стимулацията. За повече информация можете да кликнете върху банера по-долу.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>