Всичко за кокосовото масло за избелване на зъбите

Ако се интересувате от натурални лекарства и органични продукти, вероятно сте чували за използването на кокосово масло за избелване на зъбите. Кокосовото масло е вкусно допълнение към много ястия, но може да помогне и за избелване на зъбите. Или така казват хората. Но само използването на кокосово масло в храната ви не е достатъчно, за да озари усмивката ви. Има нещо, наречено „изтегляне на масло“, метод, който се фокусира около кокосовото масло.

Издърпване на масло

Издърпването на масло изисква да използвате чаена лъжичка или така част от ядливото масло (обикновено кокосово), за да се завиете около устата като начин да се грижите за зъбите си. Някои твърдят, че кокосовото масло предлага ползи като по-здрави венци, премахване на плака и дори по-бели зъби. Но преди да използвате кокосово масло за избелване на зъбите, важно е да попитате: „Кокосовото масло наистина избелва ли зъбите?“

Можете ли да използвате кокосово масло за избелване на зъбите?

Основният начин, по който хората използват кокосово масло за избелване на зъбите е чрез метод, наречен „издърпване с масло“. Идеята е, че маслото дърпа бактерии от всяка повърхност, с която е в контакт, тъй като е липофилна, което означава, че привлича други токсини. След това ги пренася. Освен това е антивирусен, антибактериален и антимикробен, което означава, че помага да ви предпази от вируси, започващи в устата ви, и от натрупване на бактерии. И тъй като е плавност, може да влезе в пространството, до което не можете да стигнете с четка за зъби. Ако питате „Кокосовото масло избелва ли зъбите?“, Трябва да знаете, че повечето уважавани зъболекари отбелязват, че няма достатъчно научни доказателства, които да докажат, че дърпането на масло е полезно за вашето орално здраве. Без надеждни изследвания и тестове зъболекарите не могат да препоръчат практиката. Това обаче не означава, че нямате право да изпробвате кокосово масло за избелване на зъбите.

Как да използвате кокосово масло за избелване на зъбите

Въпреки че много зъболекари не са одобрили ефективността на кокосовото масло за избелване на зъбите, някои хора смятат, че маслото има реални ползи за избелване на зъбите. И ето три често срещани начина за използване на кокосово масло за избелване на зъбите.

  • Floss.

Избелете тези стегнати пукнатини между всеки зъб, като добавите маслото към вашата нишка. Нишка, покрита с кокосово масло, може да се справи с повърхностите, които избелващата паста за зъби и ивици може да пропусне. Просто приложете дабъл между показалеца и палеца си, след това изгладете няколко сантиметра от нишката, преди да работите с нишката в труднодостъпните места.

  • четка.

Преди да миете с обичайната паста за зъби, създайте естествено избелваща формула с няколко капки кокосово масло и малко сода за хляб. Противогъбичните свойства на содата са отлично сдвояване с маслото за борба с натрупването и разкриване на по-ярка усмивка.

  • Изплакнете.

Изплакването с кокосово масло е един от най-сигурните начини да накарате перлените си бели да блестят. Веднага щом се събудите сутрин, вземете една супена лъжица олио и го разклатете около устата си за 15 минути. В началото това може да изглежда дълго време, но определено търпение определено ще се изплати. Поставянето на маслото между всеки зъб не само ще доведе до по-ярка усмивка, но и страхотен детокс, който подобрява общото здраве на устната кухина.

Друго решение за избелване на зъбите

Кокосовото масло може да е популярно в някои кръгове, но в крайна сметка неговото избелване и ползите за здравето на устната кухина са непроверени и е малко вероятно да се сравнят с правилно изследвани методи. Ако наистина искате да избелите зъбите си, по-добре е да разчитате на съставките, за които е доказано, че действат и няма да се налага да добавяте повече време и усилия към рутинна грижа. По-добро решение за избелване на зъбите, което искаме да ви предложим, е Eco Masters MySmile Teeth Whitening Kit. MySmile Teeth Whitening Kit се състои от 3 пакета гел за избелване на зъби, които гарантират, че можете да го използвате многократно. Не предизвиква усещане, така че можете да го използвате удобно и безопасно, без отрицателни ефекти. MySmile Teeth Whitening Gels са произведени от естествени съставки, които са научно доказани за своите ползи при избелване на зъбите. Съставките включват екстракт от семена на грейпфрут, алое вера, екстракт от цвете лайка, ментол и бромелайн. Можете да използвате MySmile Teeth Whitening Kit за малко време. За използването му са необходими само 10 минути до 15 минути. Ако страдате от оцветяване поради кафе, сода или друга напитка от хранителни продукти, MySmile Teeth Whitening Kit е чудесен избор. Освен това, той идва заедно със силиконова тава за уста, което го прави удобен за използване. Можете да напълните отново гела и да го използвате отново. Ако търсите комплект за избелване на зъби за многократна употреба, който работи за премахване на петна и бърза употреба, MySmile Teeth Whitening Kit ще отговори на вашите изисквания. Кликнете по-долу, за да получите MySmile Teeth Whitening Kit.

mySmile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>