Връзката между горските плодове и плодородието

Знаете ли връзката между goji плодове и плодородие? Е, ако се опитвате да забременеете, трябва да включите горски плодове в диетата си. Според научно изследване за диетата и плодородието, за разлика от други фактори, които не можете да контролирате – като възраст и генетика – да ядете определени храни и да избягвате други, е нещо, което можете да направите, за да помогнете за подобряване на плодородието. Храненето, сякаш вече сте бременна, всъщност може да ви помогне да заредите тялото си за зачеване. Чрез включването на goji berries в диетата си, можете да се забавлявате по пътя към щастлива и здравословна бременност.

Goji плодове и плодородие

Според китайската традиция, плодовете на годжи и плодородието са свързани. Плодовете подпомагат репродуктивната система и подобряват плодовитостта както при мъжете, така и при жените. Редовният прием на този плод може да подобри качеството и количеството сперма. При жените, докато се лекуват преждевременната яйчникова недостатъчност и невъзможността за овулация нормално, горските плодове играят жизненоважна роля и могат да бъдат част от хранителните добавки по време на курса. Интересно е да се знае, че практикуващите традиционни китайски медицински специалисти предписват прием на плодове от годжи като част от ежедневните хранителни добавки към женските с проблеми с плодовитостта. Това е за възстановяване на хормоналния дисбаланс. Китайците също така вярват, че плодовете Goji помагат да се защитят тъканите на тестисите срещу причинените от тях причини поради различни причини. Комбинацията от годжи плодове и лечение на плодородието има дълга история в Китай. Ето списък на това, което могат да направят горските плодове за подпомагане на плодородието:

 • Издигнете настроението и либидото.
 • Подобряване на качеството на женските яйца.
 • Увеличете броя на сперматозоидите и жизнеността на сперматозоидите.
 • Увеличете кръвния поток.
 • Имплантация на ембриона за помощ чрез удебеляване на маточната лигавица.
 • Укрепване на имунната система с антиоксиданти.
 • Насърчаване на здравословен нов растеж на клетките.
 • Защитете черния дроб.
 • Увеличете енергийните нива, дори и във време на стрес и умора.

Годи е наистина вкусно

Ако никога не сте яли goji пресни или като сушени плодове, вие сте изчезнали на едно от многото удоволствия на живота. Китайците обичат годжи и могат да ги ядат ежедневно! Те могат да се добавят към супи, овесена каша, овесена каша, овесени ядки, кифли, хляб и ориз. Те са отлични сокове, въпреки че може да се наложи да закупите предварително сок от премия, тъй като те само растат в ограничени количества в САЩ. Те са питателна, вкусна и красива добавка към всяко хранене! Goji екстрактът от плодове вече е налице като добавки, които можете да си купите в билков магазин. Приемането на добавките е лесен и практичен избор, за да се насладите на ползите за здравето на плодовете от годжи, особено за плодородието.

Преди да комбинирате горски плодове и плодовитост

Винаги говорете с лекаря си, преди да започнете да приемате goji плодове, защото те могат да взаимодействат с лекарствата, които понастоящем приемате. Предлагаме ви да не добавяте горски плодове към вашата диета, ако имате следните условия:

 • Ниска нива на кръвната захар.
 • Използване на разредители за кръв, като варфарин.
 • Имате ниско или високо кръвно налягане.
 • Алергични към плодовете.

заключение

В традиционната китайска медицина плодовете от годжи се използват за влияние върху кръвта и ин. В плодородната клиника, плодовете се използват за жени, които не произвеждат достатъчно менструална кръв, за да изгладят матката си. Те се използват и за жени, които не овулация. Също така за мъжкото безплодие, плодовете Goji помагат за подобряване на качеството на сперматозоидите. Ако проявявате интерес да опитате комбинацията от плодове и плодове, можете да започнете, като кликнете върху банера по-долу, за да получите допълнителни указания.

Goji Berry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>