Важна информация, за да знаете, преди да използвате Dianabol стероид

Въпреки безспорната популярност на Dianabol стероид, има нужда да се образоват хората за това как се използва стероид и как трябва да се вземат. Dianabol се счита за най-популярния и добре познат устен анаболен стероид, използван от фитнес спортисти. Също така е един от редките стероиди, които са създадени специално за онези, които се опитват да правят наркотици. Други имена за Dianabol включват Methandienone, Methandrostenolone, Methandrolone, Dehydromethyltestosterone, Methylboldenone и Perabol. Около салона, най-вероятно сте го чували, споменати от ентусиастите за стари училища като любим стероид на всички времена, и могат да го наричат ​​просто D-bol.

Как да приемате Dianabol стероид

Въпреки че Dianabol стероид е на разположение в инжекционен формат, най-често се използва като орален стероид под формата на малка таблетка. Dianabol има сравнително кратък полуживот, което означава, че потребителят може да запази стабилно ниво на концентрация в кръвта, което е най-добре да се разделя на дневната доза през деня. Разделянето на дозата на Dianabol обикновено е лесно, поради дозата на таблетките, и изглежда полезно да се консумира дозата около времето, когато имате храна, за да се сведе до минимум евентуалните смущения в стомаха. Има и друго училище за мисли, което може да чуете в другите статии за Dianabol стероид и за форуми за бодибилдинг, което е да се консумира пълната дневна доза преди тренировка. Смята се, че този метод има предимството на по-голямо усвояване на лекарството и по-голяма производителност във фитнеса поради пиковата концентрация в кръвта, постигната по време на тренировката. Този метод звучи привлекателно, но трябва също да помним, че този режим на приложение ще предизвика по-голямо напрежение в черния дроб. Въпреки това, този метод все още се използва от много опитни потребители на Dianabol, като основно използва лекарството като анаболна анатомия преди тренировка. За повечето потребители би било по-разумно да се раздели дозата.

За какво се използва Dianabol стероид

Dianabol стероид може да бъде от полза за следните употреби:

  • Медицински цели.

Има няколко медицински цели, въпреки че в Съединените щати и Обединеното кралство е преустановено, след като лекарите са решили, че страничните ефекти и рисковете са твърде тежки, за да продължат да го използват. Тъй като това е по-мощен вариант на тестостерон, той се използва за лечение на хипогонадизъм, ниски нива на тестостерон. Това повишава кръвното налягане, така че някои лекари го предписват за лечение на някои редки форми на анемия. Като силно анаболен наркотик, Dianabol обръща катаболните процеси. Пациентите в хронични катаболни състояния, като например жертви на изгаряне или такива със загуба на заболявания, са били лекувани с Dianabol. Той се използва и за лечение на хипофизарния джудже.

  • Използва бодибилдинг.

Извън медицина, културисти и тежести използват основно Dianabol стероид за изграждане на мускулна сила и насипно състояние. Той насърчава синтеза на протеини и задържането на азот, което означава, че можете да изграждате мускулите по-бързо и по-ефективно. Dianabol стероид също подобрява нивата на енергия. Не е нужно да приемате нещо толкова опасно, колкото да получите тези резултати. Хората изглежда забравят, че тези стероиди са направени през 50-те години. В този съвременен момент подобна печалба всъщност може да бъде постигната чрез използване на законна стероидна алтернатива.

Подреждане на Dianabol с други стероиди

Докато Dianabol стероид само цикъл може да доведе до впечатляващи резултати бързо, те често не са устойчиви. Потребителите често откриват, че бързо губят печалбите си и се изкушават да го използват постоянно, за да поддържат резултатите от цикъла на Dianabol. Това не се препоръчва, тъй като използването на Dianabol за продължителни периоди може да причини сериозно увреждане на черния дроб и други здравословни проблеми. Тъй като употребата на Dianabol продължава само за кратък период от време (обикновено от 4 до 6 седмици), по-добре е да се избере стероиден стек, за да се постигнат по-трайни ползи. Много начинаещи се отклоняват от подреждането поради страх или невежество, когато всъщност е далеч по-безопасно от продължителното използване само на Dianabol стероид. Научете повече за безопасното използване на този стероид, като кликнете върху банера по-долу.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>