Билкови лекарства за екзема

Изглежда има три основни причини, поради които пациентите търсят билкови лекарства за екзема. Първата причина лекарите просто все още нямат лек за това заболяване. Второ, лекарите все още не могат ясно да обяснят защо се появява екзема. Докато много лекари се опитват да опишат фактори, които играят роля в екзема, като цитокини и възпалителни клетки, те все още не могат да определят корена на болестта. Трето, резултатите от конвенционалното лечение на екзема не винаги са последователни и понякога се възприемат като опасни.

Ефикасността на билкови лекарства за екзема

Има всички видове лечение на екзема, на някои хора е казано просто да не се чешат и много от тях са получили стероидни кремове. Но открихте ли, че след като приключите курса на лечение, той просто продължава да се връща? Вместо да намали симптомите, в тази статия се разглежда билковото лекарство за екзема, което може да стигне до основата на проблема и да победи екземата завинаги.

Най-билкови лекарства за екзема

Състояние на кожата като екзема може да бъде разочароващо. Той причинява сърбеж, червени петна по кожата и е трудно да се поправи. Конвенционалните лечения за това състояние включват предписания за локално приложение, имуносупресори, фототерапия и биологични лекарства, но обикновено рецидивът е често срещано явление. Проблемът с тази линия на лечение е, че той цели да спре симптом (клон) на състоянието, а не основната причина (корен). Традиционната билкова медицина за екзема има различен подход. Билките предлагат уникални възможности за лечение на това състояние и когато се използват правилно, ще се занимават не само със симптомите на това разочароващо състояние, но и с основните причини. Тук е нашето любимо билково лекарство за екзема:

  • Boswellia: Boswellia смолата има противовъзпалителни и аналгетични свойства. Активните съставки, босвелови киселини, намаляват образуването на възпалителни левкотриени. Тази смола често е показана при естественото лечение на много възпалителни състояния, включително екзема.
  • Корен от женско биле: Като поддържа функцията на надбъбречната жлеза, женското биле може да помогне за подобряване на енергийните нива и общото благосъстояние по време на стрес. В допълнение, женското биле е също леко слабително средство, което поддържа храносмилането. Коренът от сладък корен също е ефективна противовъзпалителна билка, която ще успокои екземата отвътре.
  • Градински чай: Мъдрецът е ефективен антисърбец (облекчава сърбежа) и често се комбинира с успокояващи билки, като бонбони, които помагат за облекчаване на раздразнената и сърбяща кожа. Добър топичен билков препарат също ще има антисептични и противовъзпалителни билки като част от цялостната подготовка на кожата за облекчаване на симптомите на екзема.
  • Златен печат: Златният печат е ефективен локален антибактериален агент, главно поради съдържанието на берберин. Когато се използва в комбинация с бяла ружа за успокояване на възпалената кожа, тя ще намали възпалението. Вътрешно, златният печат се използва като антибиотик и тоник за черния дроб. Тази билка ще увеличи производството на жлъчката, което действа за детоксикация на организма чрез увеличаване на елиминирането.
  • Вечерна иглика: Маслото от вечерна иглика е с високо съдържание на есенциална мастна киселина, наречена гама линолова киселина и е много ефективна противовъзпалителна билка, която, подобно на женско биле, успокоява червата и екземата като част от цялостния подход за лечение на екзема.

Заключителни думи

Медицинските лекарства и лечения за екзема не могат да стигнат до основата на проблема, те се справят само със симптомите. Така че е време да се върнем към природата и традицията. Традиционните билкови лекарства, ако се използват правилно, могат да лекуват екземата много ефективно и дори без странични ефекти. Това не е проблем, ако не сте в състояние да приготвяте традиционна билкова медицина за екзема, тъй като съвременните лечения с екзема с билкови съставки са предоставени. Един чудесен пример е Revitol Eczema Cream. За повече информация относно билкови лекарства за екзема, кликнете по-долу.

Revitol Eczema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>