Билкова добавка за затлъстяване

Затлъстяването е много често срещан глобален здравен проблем. Тази статия ще обсъди положителните ефекти на билковата добавка за затлъстяване. Известно е, че затлъстяването е свързано със сърдечно-съдови и мозъчно-съдови заболявания. Медицинските лечения за затлъстяване имат много недостатъци, включително ефекти върху моноаминовите невротрансмитери и потенциал за злоупотреба с наркотици и зависимост. Безопасността на тези лекарства изисква подобряване. Междувременно билковата добавка се използва за лечение на затлъстяване повече от 2000 години и е с доказана ефикасност и безопасност. Много изследвания потвърждават ефективността на билковата добавка за лечение на затлъстяване.

Съставките на билковата добавка за затлъстяване

Не е тайна, че това, което слагате на чинията си, играе централна роля в отслабването. Но това, което съхранявате в шкафа си за подправки, може да бъде също толкова важно. Доказано е, че много билки и подправки се борят с апетита и стимулират изгарянето на мазнини и загубата на тегло. Ето невероятни билки, които често се използват в най-добрите билкови добавки за затлъстяване.

  • Черен пипер.

Черният пипер е често срещана домашна подправка. Той съдържа мощно съединение, наречено пиперин, което доставя както острия си вкус, така и потенциалните ефекти за намаляване на теглото. Едно проучване установи, че допълването с пиперин спомага за намаляване на телесното тегло при хора на диета с високо съдържание на мазнини, дори без промени в приема на храна. Друго проучване показа, че пиперинът ефективно инхибира образуването на мастни клетки.

  • Capsicum.

Capsicum е известен още като джалапено и лют червен пипер, предлага се в различни цветове като червено, жълто и зелено. Култивира се хиляди години. Богат на витамини, капсикумът е ефективен лек за много заболявания. Консумацията на капициум ускорява метаболизма и помага за изгарянето на повече калории. Намалява натрупаното тегло поради диета с високо съдържание на мазнини. Консумацията на капсул също води до отделяне на храносмилателни сокове и предотвратява храносмилането.

  • Nopal.

Нопал е род от семейството на кактусовите бодливи круши. Използва се като лечебно растение при различни местни популации на Запад. Ядливите части на растението са листата му, цветните му венчелистчета и плодовете му, наречени „бодлива круша“ или „риба тон“. Можете да намерите хранителна стойност и в семената му. Nopal е нискокалорична храна с високо съдържание на фибри. Един от основните плюсове на храните с високо съдържание на фибри е, че те кара да се чувстваш пълноценен. Това означава, че nopal може да ви накара да се чувствате пълноценни през целия ден, без да консумирате твърде много калории. Ще ви предпази от закуска или преяждане по време на хранене. Изследванията сочат, че като цяло консумацията на храни с високо съдържание на фибри като нопал около половин час преди хранене може да ви помогне да намалите колко ядете по време на това хранене.

Най-добрата билкова добавка за затлъстяване

PhenQ може да се счита за най-добрата билкова добавка за затлъстяване, тъй като този продукт съдържа най-мощните растителни съставки за отслабване. Съставките на PhenQ включват дори не само черен пипер, капсикум и нопал, но и кофеин, L-карнитин фурмарат, хром пиколинат, калциев карбонат и други.

  • Кофеин: Кофеинът е стимулант, който ви прави по-концентрирани и бдителни през целия ден. Намалява глада ви и действа като подтискащ апетита ..
  • L-карнитин фурмарат: L-карнитин фурмарат е естествената форма на аминокиселината L-карнитин. Помага ви да изгаряте мазнините, с производството на енергия.
  • Хромен пиколинат: Хромовият пиколинат е естествен минерал. Той ограничава захарта и въглехидратите, което означава, че помага за поддържане на нивата на кръвната захар.
  • Калциев карбонат: Калциевият карбонат помага за укрепване на костите и в същото време спомага за отслабване.

PhenQ също така предлага Alpha-Lacys Reset®, научно проучена формула. Той помага да се задейства термогенезата в организма и да се повиши скоростта на метаболизма. Тъй като всички съставки в PhenQ са натурални, няма нужда да се притеснявате за странични ефекти. Напълно безопасно е! С редовното използване на PhenQ можете да бъдете на път да постигнете мечтата си за отслабване. Кликнете по-долу, за да разберете как да използвате PhenQ правилно.

Phenq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>