Анаболни стероиди за чиста мускулна маса

Ако искате да вземете най-бързия начин да придобиете чист мускул, анаболните стероиди са възможността да се обмисли. Тук е всичко за анаболни стероиди за чиста мускулна маса. Стероидите са химични съединения, които имат обща структура. Има много видове стероиди; анаболните стероиди са само един от няколкото, които имат роля в тялото си. Когато приемате анаболни стероиди, тялото ви разделя лекарството на молекули, които могат да преминат във вашите клетки. Там стероидните молекули се свързват със структурите, наречени андрогенни рецептори. Това е мястото, където анаболните стероиди наистина поемат ролята на тестостерон, защото андрогенните рецептори са оформени много специфично, за да се свържат с естествения тестостерон на организма. Анаболните стероиди, обаче, също могат да се свързват с рецепторите.

Анаболни стероиди за чиста мускулна тъкан: как действа?

Стероидите по същество подмамват тялото ви да мисли, че те са тестостерон. След като стероидните молекули са на мястото си, те активират андрогенните рецептори. В зависимост от вида на клетките, с които са реагирали стероидите, това активиране може да доведе до промяна в поведението на определени гени. Стероидите въздействат на нормалния метаболизъм на тялото по два основни начина, комбинацията от които води до по-стегнати и по-силни мускули. Активирането на андрогенните рецептори води до увеличаване на количеството протеини, които организмът използва, за да създаде повече клетки. Тази фаза на метаболитния цикъл се нарича “анаболизъм”, където енергията се съхранява и малки молекули се трансформират в по-сложни. Анаболизмът е също фаза, при която мускулите се изграждат от тялото ви, което обяснява защо тези стероиди са известни като “анаболни стероиди”. По време на анаболизма, клетките на скелетните мускули (силните мускули, които са прикрепени към костта) започват да растат и да се възпроизвеждат, което води до бързо натрупване на маса и сила. Сега знаете защо можете да използвате анаболни стероиди за чиста мускулна маса.

Най-добрите анаболни стероиди за чиста мускулна маса

Ето списък на най-добрите анаболни стероиди, за да ви помогне да получите по-строги и по-силни мускули.

  • Trenbolone.

Trenbolone е мощен строител на мускули, който намалява телесните мазнини, които създават по-чист външен вид на мускулите. Инжекционна форма на Тренболон, известна като Тренболин, обикновено се продава днес.

  • Winstrol.

Winstrol е може би един от най-известните стероиди. Този продукт е много популярен сред жените, тъй като не се смята за групиращ стероид, а по-скоро като продукт за поддържане на чиста мускулна тъкан при изгаряне на мазнини. Winstrol е направил име за себе си извън пазара на загуба на тегло, както добре.

  • Anavar.

Anavar е високо ефективна добавка за отслабване / изграждане на мускули и се понася добре. Anavar може безопасно да се използва от мъже и жени. Ако искате да изгорите мазнините без потенциалните странични ефекти, Anavar е начинът да отидете.

Безопасността на анаболните стероиди

Trenbolone, Winstrol и Anavar могат да се използват безопасно. Въпреки това, трябва да приемате тези стероиди с лекарско предписание. Използването на тези стероиди без рецепта може да предизвика неприятни странични ефекти, които надхвърлят лекарствените такси и са обозначени с измамник. Предимно те са свързани с андрогенните ефекти на тези лекарства, или тези ефекти, свързани с мъжките полови характеристики. По принцип тялото ви мисли, че отново преминава през пубертета. Активирането на андрогенните рецептори във вашите клетки увеличава производството на масло в мастните ви жлези, което води до акне.

Правни и безопасни алтернативи

За нас е невъзможно да отречем ползите от анаболните стероиди за чиста мускулна маса, но трябва да се каже, че те не са за всички. Някои хора не искат да се свързват напълно с страничните ефекти на анаболните стероиди. Добрата новина обаче е, че анаболните стероиди не са единственият начин да спечелят чиста мускулна сила. Има естествени и безопасни алтернативи, които можете да използвате, за да постигнете същите резултати, без странични ефекти. Физически добавки като тези, произведени от Crazybulk могат да ви помогнат да подобрите тялото си и няма да ви изложи на рисковете, които анаболните стероиди правят. Trenorol, Winsol и Anvarol са първите три добавки от Crazybulk. Тези добавки могат да функционират като заместители на анаболни стероиди като Trenbolone, Winstrol и Anavar. Предимствата на Trenorol, Winsol и Anvarol:

  • Те са 100% безопасни.
  • Изработени са от натурален сироп.
  • Те са ефективни и.
  • Те са законни.

Кликнете по-долу за повече информация за добавките на Crazybulk.

Steroids

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>