Ако вземете кетон от керото върху кето диета

Трябва ли да вземем кетон от малини върху кето диета? Не, ние не го правим, защото маточната кетона всъщност няма нищо общо с кетогенната диета. В истинската си форма, керотонът от малини се среща естествено в следи от червени малини и други плодове като къпини, боровинки и киви. Това дава на плодовете си привлекателен аромат и аромат. Днес матони кетони се продават като добавки. Те могат да помогнат на тялото ви да изгаря мазнините по-бързо и по-ефективно, защото те вероятно повишават нивата на адипонектин – хормон, който регулира метаболизма и нивата на кръвната захар. Адипонектин е показал, че подпомага растежа на косата, допринася за разграждането на мастните киселини и регулира нивата на глюкозата. Това по невнимание доведе до кетони от малини, които се продават като продукт за отслабване. Малкият кетон понякога се свързва с кето диета. Въпреки това, няма изискване никой да вземе малинов кетон върху кето диета.

Какво е кето диета

С кето диета, теорията е, че като ядете по-малко въглехидрати, докато приемате необичайно високи нива на мазнини, тялото ви влиза в състояние на кетоза. В резултат на това изгаря както хранителната мазнина, така и съхраняваната телесна мазнина в кетоните, което в крайна сметка води до загуба на тегло. Междувременно маточните кетони не са кетони и не повишават нивата на кетони в тялото. Терминът “кексони от малини” всъщност е погрешно название. Това е често срещано погрешно схващане. Хората чуват положителни открития за кето диета и купуват кенове от малини, които мислят, че това е едно и също нещо. Ето защо не е нужно да използвате кетон от малини за кето диета, защото това са две различни неща. Въпреки това, кето диета е трудно да се следват. Много специалисти по хранене критикуват липсата на баланс в диетата и наричат ​​нездравословно съдържание на мазнини.

Ролята на керотона от малини

Въпреки че експертите по хранене не препоръчват кетон от керотон върху кето диета, керотонът от малини всъщност играе важна роля при загуба на тегло. Както вече казахме, кето диета е трудна практика. Ако не сте готови за кето диета, по-лесният избор за отслабване е да вземете кексон от малина. Малки кетон добавки се казва “чудо мазнина горелка в бутилка”. По-конкретно, кетонните добавки са концентрирани дози от химикала в малини, които причиняват техния отделен аромат. Веществото е одобрено от FDA от 1965 г. насам. Малките кетони преживяват нарастване на популярността благодарение на няколко скорошни проучвания, които анализират способността им да изгарят съхраняваните мазнини. Изследванията при хора потвърдиха способността на всички природни добавки да изгарят мазнините. Продуктът е помогнал на много хора да отслабнат, когато се използват заедно със здравословна диета и ежедневно упражнение. Препоръчваме Ви да приемате 100 или 200 mg кетон със закуска и обяд дневно. Дозата е еквивалентна на около 90 килограма пресни малини.

Не е необходимо да приемате матов кетон върху кето диета

С малинов кетон, здравословна диета и ежедневна тренировка, тялото ви метаболитно ще върви в посоката, в която искате да отидете. Една здравословна диета е достатъчна, няма нужда от кето диета. Надяваме се, че това ще ви накара да преодолеете загубата на тегло, а за тази цел използвате кетон от малина, а не като хапче чудо. Можете да си купите бутилка добавка за кексови малини за около $ 12 в повечето магазини за здраве, но е по-добре да кликнете върху банера по-долу, за да намерите най-препоръчителната марка.

Raspberry Ketones

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>