Wat zijn de voorkomende soorten psoriasis gebeuren in de mens?

Weten welk type van psoriasis hebt helpt u en uw arts een behandelplan maken. Hier zijn sommige types van psoriasis die u moet goed begrijpen.

Voor een groot deel van het publiek, psoriasis is een huidaandoening die ongemakkelijk, lelijke. Voor mensen met psoriasis betekent echter een vaak pijnlijke en intens jeukende chronische auto-immune ziekte die wordt weergegeven op de huid. Volgens de National Psoriasis Foundation is psoriasis de meest voorkomende auto-immune aandoening in de Verenigde Staten, die maximaal 7,5 miljoen mensen.

De meeste mensen hebben slechts één type tegelijkertijd. Soms, na uw symptomen verdwijnen, zal een nieuwe vorm van psoriasis opduiken in reactie op een trigger.

Plaque psoriasis

Plaque psoriasis veroorzaakt verhoogd, ontstoken, rode huid bedekt met zilverachtige, witte schubben. Deze patches kunnen jeuken en branden. Het kan willekeurig verschijnen op uw lichaam, maar vaak pop in deze gebieden ellebogen, knieën, hoofdhuid en onderrug.

Guttate psoriasis

Guttate psoriasis verschijnt in kleine rode vlekjes op de huid. Het is de tweede meest voorkomende vorm van psoriasis. De vlekken verschijnen vaak op de romp en de ledematen, maar ze kunnen ook optreden op het gezicht en de hoofdhuid. Ze zijn meestal niet zo dik als plaque psoriasis, maar ze kunnen zich ontwikkelen tot plaque psoriasis na verloop van tijd.

Omgekeerde psoriasis

gevonden in de oksels, in de liezen, onder de borsten en in andere huidplooien rond de geslachtsdelen en de billen. Dit type van psoriasis verschijnt als knalrood laesies die glad en glanzend zijn.

Erytroderme psoriasis

in tegenstelling tot de eerste twee soorten psoriasis erytroderme psoriasis is inflammatoire, dus het kan leiden tot grote delen van uw lichaam draaien in een helder rode kleur. Een onbalans in de chemie van uw bodyr wordt gezegd dat de belangrijkste oorzaak van dit type van psoriasis. De mensen die meest gevoelig voor erytroderme psoriasis zijn zijn degenen die ervaring unstable plaque psoriasis, waarin de laesies niet duidelijk gedefinieerd zijn.

Pustuleuze psoriasis

Dit type van psoriasis is heel anders dan de anderen, want zoals de naam al impliceert, de patiënten witte blaren zullen ontwikkelen, of blaren met noninfectious pus, omringd door rode huid. Deze puisten hebben de neiging om te worden weergegeven in bepaalde delen van het lichaam, zoals uw handen en voeten of over meest uw body.12 die u met om het even welk van deze drie soorten pustuleuze psoriasis kan worden beïnvloed.

Om te herstellen van alle soorten psoiasis, je moet weten van goede behandelingen. Hier bieden we een ongelooflijke hydraterende crème. De naam is de Revitol Dermasis. Deze crème is getest door dermatologen natuurlijk en klinisch. Gemaakt van de kruiden, is deze crème veilig voor alle mensen op elk leeftijdsniveau. Dus, wilt u proberen Revitol Dermasis? Krijgen op dit artikel alleen.

Dermasis
Wat zijn de voorkomende soorten psoriasis gebeuren in de mens?