Wat zijn de voordelen van collageen voor de droge huid?

Met droge huid soms Maak je ongemakkelijk voelen. Dit is waarom u nodig hebt om sommige supplement. Hier is ingevulde info over collageen voor de droge huid.

u wellicht weet om voorbereid te zijn opvliegers en nachtelijk zweten wanneer zij menopauze raken. U mag niet weten echter dat dalende oestrogeenniveaus kunnen ook invloed hebben op de gezondheid van uw huid. Volgens de Noord-Amerikaanse menopauze Society, collageen verlies begint vroeg, maar is zo snel in de eerste jaren van de menopauze, wat leidt tot droge, schilferige huid en glansloos sloten. Dus, wat moet u doen met uw collageen?

Collageen, is het echt zo belangrijk?

Collageen is een natuurlijke eiwit component van de huid die als een steiger fungeert. Het hoofdgebouw wordt geblokkeerd voor cellen, weefsels en organen. Ongeveer een derde van het eiwitgehalte in je lichaam is opgebouwd uit collageen, gevonden in de botten, spieren en weefsels van de organen. Keratine, collageen en elastine geven de huid zijn kracht, elasticiteit en structuur.

Het lichaam produceert uiteraard de collageen die het nodig heeft. Deze productie wordt echter geleidelijk verstoord als onderdeel van het natuurlijke verouderingsproces. Vrouwen produceren minder collageen dan mannen. Deze collageen is verloren in een tempo van ongeveer 1% per jaar. Dit betekent dat een vrouw natuurlijk bijna de helft van de collageen uit haar huid door de leeftijd van 50 verloren heeft.

Hoe werkt collageen om te herstellen van de droge huid?

Actuele behandelingen voor droge huid en haar in overvloed. U hoeft echter niet te uitgeven aan dure merken. De sleutel is om te zoeken naar bepaalde ingrediënten op het etiket. Huidproducten die bevatten vitamine A en C. Bijvoorbeeld, kunt u de huid als gevolg van hun anti-oxidant effecten verbeteren. Terwijl crèmes met collageen (een natuurlijk voorkomende stof die houdt van de huid firma) helpen kunnen om te houden, de huid jeugdig ogende. Voor ernstig droge huid, uitzoeken moisturizers met melkzuur of ureum.

u kunt bovendien de gehydrolyseerd collageen perfect voor de droge huid. Gehydrolyseerd collageen wordt gemaakt door het malen van been en kraakbeen van dieren. Het combineert het met zoutzuur te verwijderen van de calcium en het vervolgens onderdompelen in natriumhydroxide-oplossing. Het mengsel is dan uitgedroogd. Gehydrolyseerd collageen is gebruikt voor vele jaren als een gelatine voor voedingsproducten. Het is ook jas medicatie capsules. Deze collageen speelt een belangrijke rol in de gezondheid van je haren en nagels. Het collageen in je huid, vooral in het gelaat en hals gebied, begint te worden afgebroken, resulterend in rimpels en droge huid. Verhoging van het bedrag van collageen in je lichaam kan het tegengaan van dit probleem.

Nu, wat u vindt de manieren? De collageenproductie te verhogen, is de manier om te genezen van de droge huid te vlekkeloze huid. Heb je het zelfs in sommige voedingsmiddelen kunt u een aanvullende bijslag kiezen. Wij stellen voor dat u nemen de Hydrolysed collageen. Dit is de vertrouwde collageen aanvulling. Veel mensen aanbevelen dit product omdat het oorspronkelijk 100% van de kwalitatief hoogwaardige samenstelling. In deze officiële verdeler kunt u hier de Hydrolysed collageen.

Hydrolysed Collagen
Wat zijn de voordelen van collageen voor de droge huid?