Wat is de exacte anders gehydrolyseerd collageen of gelatine?

Wat is het verschil van de gehydrolyseerd collageen of gelatine? U weet wellicht dat de twee. Hier presenteren we de exacte verschillen ter verduidelijking van de perceptie.

Als u veel tijd praten met mensen die paleo eten, zult u waarschijnlijk horen over gelatine. Gelatine controleert alle dozen voor een belangrijke voedsel uit een Paleo perspectief. Dit is relatief overvloedig in onze voorouderlijke dieet, maar relatief schaars in het moderne dieet. Dit kan bovendien belangrijke gezondheidsvoordelen die dat schaarste een ernstig probleem maken zijn. Hier is een uitleg van wat gelatine en collageen zijn. Waarom ze belangrijk zijn, plus eenvoudige manieren om meer van hen in uw eigen dieet.

Wat is gehydrolyseerd collageen?

Collageen is de meest voorkomende eiwitten in het menselijk lichaam. Het is een essentieel onderdeel van ALLE bindweefsel, met inbegrip van die gevonden in botten, huid, gewrichten, ligamenten, haren en spieren. Zonder collageen, konden we niet opstaan of verplaatsen. In dit geval, gehydrolyseerd collageen is een vorm van collageen en wordt ook aangeduid als hydrolysaat van collageen, gelatine, hydrolysaat van gelatine, gehydrolyseerde gelatine en collageen peptiden.

Wat is gelatine?

Gelatine is de eiwitten uit collageen, opbrengst van een specifieke lijst van 18 aminozuren, waarvan 8 van de 9 essentiële aminozuren. Tryptofaan is geen onderdeel van collageen en gelatine is ook laag in Methionine die kan inflammatoire. Gelatine bevat 6 gram eiwit per theelepel.

Wat is het verschil?

De gehydrolyseerd collageen is niet precies hetzelfde als gelatine. In de gehydrolyseerd vorm, wordt de collageen intensiever, verwerkt die eigenlijk breekt de eiwitten in kleinere stukken. Ze hebben allebei de zelfde aminozuren, maar verschillende chemische eigenschappen. Het verschil wordt verwerkt.

De voordelen van collageen zijn meestal van de aminozuren. Bovendien, breken u zowel gelatine en gehydrolyseerd collageen in de dezelfde aminozuren in uw spijsverteringsstelsel anyway. Dus, in termen van voordelen voor de gezondheid, gehydrolyseerd collageen en gelatine moet ongeveer gelijk. Maar aan de andere kant, sommige mensen met de gehydrolyseerd collageen gemakkelijker te verteren kan vinden, en ze hebben culinaire verschillen in termen van hoe u hen zal gebruiken.

Als u krijgen van de voordelen van de twee wilt, kunt u de Hydrolyzed collageen. Deze collageen aanvulling heeft meer voordelen. Waarom? Het is een uitstekende collageen aanvulling klinisch compositorische met hoog aanbevolen ingrediënten. Om te bewijzen de gevolgen, gewoon krijgen de oorspronkelijke Hydrolyzed collageen in deze site. Bent u geïnteresseerd? U kunt overwegen die het best tussen de twee.

Hydrolysed Collagen
Wat is de exacte anders gehydrolyseerd collageen of gelatine?