Uitstekende collageen aanvulling voor gewrichtspijn: hoe het werkt?

Bent u ervaren pijn in de gewrichten en andere bot problemen? Tegenwoordig, kunt u het collageen supplement voor het helen van de pijn in de gewrichten. De informatie hier vinden.

Collageen is het belangrijkste structurele eiwit dat in de spieren, botten, pezen en huid van dieren, waardoor de sterkte aan het lichaam. De juiste hoeveelheid collageen is nodig voor de gezondheid. Wanneer het breekt of wordt verarmd verschillende gezondheid problemen kunnen ontstaan. Collageen is lange tijd gebruikt voor cosmetische doeleinden voor jongere en steviger huid. Vandaag, worden collageen supplementen gebruikt om te helpen genezen en repareren de weefsels.

Waarom collageen, en wat heeft het te maken met onze gewrichten?

Collageen is het belangrijkste onderdeel van bindweefsel in het lichaam. Het is ongeveer een kwart van onze lichaamsmassa, en is gevonden in de huid, spieren, pezen, en anderen. Alle dieren zijn voornamelijk collageen. Het is de meest voorkomende proteïne in het dierenrijk. Uw lederen jas? Denk aan het als een jas van collageen. In feite, dat is waar uw Genacol vandaan. De bron van de collageen voor deze bijzondere aanvulling is Europese boviene huid collageen.

Collageen hydrolysaat (enzymatisch gehydrolyseerd collageen of collageen peptide) kan helpen verminderen de pijn van artrose (versleten gewrichten) volgens sommige voorstudies, hoewel het bewijs niet overtuigend is, en het is onduidelijk hoeveel het kan helpen bij het verbeteren van andere symptomen, zoals stijfheid en zwelling. Collage peptiden kunnen ook helpen verhogen van de spierkracht. Voor meer informatie, met inbegrip van de dosering meestal gebruikt en duur van behandeling.

Type II collageen voor gewrichtspijn

kraakbeen bestaat uit een enkele celtype, chondrocyten ingebed in extracellulaire matrix die bestaat uit twee belangrijke componenten. Type II collageen imparts treksterkte aan de weefsel- en aggrecan waarmee het vermogen van kraakbeen te weerstaan drukkracht. Georkestreerde synthese en omzet garandeert en onderhoudt de biochemische kenmerk van het kraakbeen.

In dit geval de gunstige effecten van collageen peptiden zijn gemeld in tal onderzoeksresultaten. De klinische studie uitgevoerd door Moskowitz, uitgevoerd op diverse populaties voor een periode variërend van 30 tot 90 dagen, blijkt een positief effect op de gezamenlijke comfort van de knie met een dosis van 10g van collageen peptiden per dag. Het effect was nog meer uitgesproken bij patiënten met meer ernstige symptomen.

Op basis van de uitleg hierboven, het is duidelijk dat collageen aanvulling kan u helpen om te genezen van de pijn in de gewrichten. Nu, wat voor soort collageen supplement te nemen? Geen zorgen, neem de Hydrolysed collageen. Dit is het beste product van collageen geformuleerd voor vele voordelen. Dit vertrouwde collageen aanvulling is gebleken, met klinische formulering. Gehydrolyseerd collageen is echt een uitstekende collageen supplement dat oorspronkelijk vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige ingrediënten voor beter resultaat. Nu, kunt u het oorspronkelijke product in onze website, de officiële distributeur van dit Hydrolysed collageen product.

Hydrolysed Collagen
Uitstekende collageen aanvulling voor gewrichtspijn: hoe het werkt?